Коко Динев си взе джипа от Емилия, с което буквално

...
Коко Динев си взе джипа от Емилия, с което буквално
Коментари Харесай

Коко Динев отряза крилата на Емилия! Емануела й спасила кожата

Коко Динев си взе джипа от Емилия, с което безусловно я остави с вързани ръце.

Според осведомени предприемачът взел в София джипа на Еми, и то тъкмо преди тя да тръгне за свое присъединяване във Варна. Наложило й се незабавно да купува билет за аероплан, с цел да стигне в точния момент. Коко въпреки всичко показал благотворителност и й споделил, че ще й палти билетите.

Като схванала за случилото се, колежката на Емилия Емануела й предоставила своя джип, който по това време бил в морската ни столица, с което избавила живота й.

" С моя метод на живот и непрекъснатите пътувания неналичието на персонален автомобил ме затормозява ужасно доста. Добре, че беше Емануела. Тя е същинска другарка ", разказвала фолк фурията в бракоразвод пред свои близки.

В последните седмици се заприказва, че в живота на Емилия има нов мъж, само че околните й настояват, че това не е правилно. В момента звездата е удвоила участията си и не желае да насилва шанса си в любовта. Тъй като е на правилото, че каквото има да става, ще стане.

Запознати с любовната им история с Коко пък не изключват опцията двамата да се съберат още веднъж, защото 16-годишната им връзка постоянно е била на приливи и отливи, предават от Телеграф.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР