Kокато човек диша, не е късно да промени начина си

...
Kокато човек диша, не е късно да промени начина си
Коментари Харесай

Руският здравен гуру с безценни съвети за лечение на диабет

Kокато човек диша, не е късно да промени метода си на живот! В това е убеден световноизвестният гуру на здравословния метод на живот проф. Иван Неумивайкин, който напусна този свят на 22 април тази година. Вицепрезидент на Руската асоциация по национална медицина, автентичен член на Руската академия по естествени науки и на Международната академия по информатизация. Той в никакъв случай не е противопоставял формалната на националната медицина, просто е гледал по-надалече и по-дълбоко, като с усмивка постоянно е казвал: “Болести няма!” Всичките си сили и воля е отдал в търсене на оптимални и простички средства и способи за попречване на болесттите, възстановявайки и възвръщайки здравето. Въпреки че през последните години от живота си ученият е ослепял, той до последно се е трудил за публичното опазване на здравето.
Днес ще напомним неговите скъпи препоръки за това по какъв начин се лекува диабетът с натурални средства. Това е допустимо на първо място с ликвидиране на червата, черния дроб и по едно и също време с това на задстомашната жлеза. Разбира се, и съблюдаване на правила за хранене.
Надежден способ за ликвидиране на задстомашната жлеза:
• Смелете на машинката за месо 1 кг корени от магданоз, залейте с 3 литра прясно мляко от село и сложете тази примес да ври в 5-6-литрова емайлирана тенджера, до момента в който стане на кашица. Трябва да ври към час-час и половина. Яжте от тази каша, до момента в който я изядете, не приемайте друга храна, единствено доста леко подсолена вода. Този способ е подобаващ и за изчистване на ставите. Можете да пиете минерална вода.
Полезни предписания, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР