Кокал от говедо е домъкнал в пленарната зала зам.-председателят на

...
Кокал от говедо е домъкнал в пленарната зала зам.-председателят на
Коментари Харесай

Марешки със смърдящ кокал срещу правителсвото

Кокал от говедо е домъкнал в пленарната зала зам.-председателят на Народно събрание Веселин Марешки, с цел да го размаха от трибуната, когато стартира да чете декларация против държавното управление. Планът му обаче блъснал на камък, откакто още същата нощ смрадта на разлагаща се плът била усетена, а кокалът - изхвърлен.

Във вторник късно, до момента в който депутатите заседавали, с цел да наваксат с приемането на законите, Марешки съумял да внесе през формалния вход нещо, увито в найло, написа флагман. От цели 15 години НСО няма право да ревизира ръчния багаж на депутатите, откакто за последно защитата се бе натъкнала на еротична находка в дамската чанта на видна национална представителка от болшинството по времето на Сакскобургготски.

Във вторник, към 20:20 мин. зам.-председателят на Народно събрание внесъл нещо, което било огромно, минал през коридорите и употребявайки, че в залата има единствено неколцина изтощени депутати съумял да го напъха под краката си. Не е ясно дали някой от квесторите или различен безсънен страж от НСО е усетил смрадта на разлагаща се плът в найлона, само че още същата нощ е разкрита част от скотски мъртвец – бедрена кост от говедо. Според обясненията на Марешки пред съратниците му от „ Воля ” той имал концепцията да вдигне кокала високо от трибуната на идващия ден сутринта, с цел да унагледи най-добре алчността на тези, които ни ръководят и заради което не желаят да го пуснат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР