Кокаин за над 1 милион лева в якето - така

...
Кокаин за над 1 милион лева в якето - така
Коментари Харесай

Шофьор на камион напъха над 3 кг. кокаин в якето си ВИДЕО

Кокаин за над 1 милион лв. в якето - по този начин турски водач на камион опита да мине границата, скрил опиатите във връхната си дреха, която оставил в кабината по време на инспекцията. Митничарите на граничен пункт „ Капитан Андреево ” намират дрогата, която е била над 3 кг.

„ На 14-ти януари е дошъл товарен автомобил, пътуващ от Швейцария за Афганистан. Колегите се усъмняват в държанието на лидера и престъпват към осъществяване на щателна митническа инспекция ”, изясни Георги Господинов, шеф на Митнически пункт „ Капитан Андреево ”.

„ В светлоотразително яке, с каквото разполагат множеството водачи, на място на подплатата са открити 3 пакета, съдържащи 1080 грама високо рисково наркотично вещество ”, изясни Господинов в ефира на Нова.

Случаят към момента се обяснява по досъдебното произвеждане.



„ Това пояснение, което дават постоянно водачите, е, че те взимат наркотичните субстанции от избран паркинг за различен избран паркинг, не познават лицата, които им ги дават. Но и данните са, че те нормално не вземат участие в разпространяване на наркотични субстанции, а единствено против избрана сума поемат да ги пренесат през границата. Можем да кажем, че са мулета ”, съобщи Господинов.

През 2023 година при 19 случая са арестувани 275 кг наркотични субстанции, главно марихуаната. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР