Кокаин за близо 2 млн. лева бе задържан на ГКПП

...
Кокаин за близо 2 млн. лева бе задържан на ГКПП
Коментари Харесай

Кокаин за близо 2 млн. лв. задържаха на Лесово

Кокаин за близо 2 млн. лв. бе арестуван на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово " , съобщaват от Апелативна прокуратура - Бургас.

Пратката е открита в тайник на лек автомобил, който пътувал от България към Турция. Задържан е мъжът, пренасял дрогата.

На 16 декември на граничен пункт " Лесово " митничари стопират лекия автомобил с белгийска регистрация . След разбор на риска колата е подложена на щателна инспекция и е открит тайник в задната част.

Шофьорът е на 23 години от Ямбол и е престъпно проявен . Задържан е за 72 часа, през днешния ден от прокуратурата ще желаят за него непрекъсната мярка задържане под стража.

Попитан е жителя дали има нещо за обявление, той дал отговор негативно, те са подходили към оглед на автомобила. Отваряйки багажника, са се усъмнили, че има преустрояване на багажното поделение. Повдигайки тапицерията на багажника, откриват спомагателна ламарина, с която е прикрита фабричната празнина за аварийна гума. Премахвайки тази ламарина, са открити 22 броя пакети с прахообразно вещество. ", изяснява Светослав Владимиров, Главна дирекция " Митническо разузнаване " към Агенция " Митници ".

Това е най-голямата пратка опиати, арестувана на граничния пункт за тази година.

За това закононарушение обвиненият може да получи наказване от 15 до 20 години " отнемане от независимост ". В закона е планувана и санкция в размер от 200 до 300 хиляди лева
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР