Кожата се нуждае от специална грижа, за да бъде здрава,

...
Кожата се нуждае от специална грижа, за да бъде здрава,
Коментари Харесай

Домашен крем против стареене с кокосово масло

Кожата се нуждае от специфична грижа, с цел да бъде здрава, добре хидратирана и защитена от бръчки. Антистареещите кремове не се намират единствено по рафтовете на козметичните магазини. Можете да си извършите домакински анти-ейджинг крем, който има даже по-мощни свойства спрямо купешките.

Кокосовото масло е идеална основа за домашния ви антистареещ крем. То има редица изгоди за кожата. Предпазва я от свободните радикали, овлажнява я в дълбочина, подхранва я и ѝ доставя потребни субстанции.

Към него прибавете още някои потребни за кожата етерични масла, които в допълнение да дарят лицето ви с благосъстоянията и целебните си съединения.

Как да си извършите домакински антистареещ крем с кокосово масло?

Съставки:

1/3 чаша кокосово масло
1 и ½ супени лъжици масло от какао
2 и ½ супени лъжици бадемово масло
10 капки масло от тамян
7 капки масло от лавандула
Стъклен буркан за предпазване
Начин на подготвяне:

Поставете всички съставки в блендер или купа за миксер. Разбъркайте добре, с цел да се смесят продуктите. Ако консистенцията е прекомерно гъста, прибавете още малко бадемово масло или масло от какао, до момента в който сместа стане пухкава.

Прехвърлете крема срещу стареене в стъкления буркан с похлупак. Нанасяйте всяка вечер върху добре почистена кожа. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР