Кои зодии умеят да развеселяват и кои по-добре никога да

...
Кои зодии умеят да развеселяват и кои по-добре никога да
Коментари Харесай

Смехът Е Здраве! Вижте За Всички Зодии Ли Е Така И Какво Чувство За Хумор Притежавате Вие

Кои зодии умеят да развеселяват и кои по-добре в никакъв случай да не се пробват да бъдат занимателни?

Овен

Най-много му харесват плоските и къси смешки, при които още от началото ти е ясно къде би трябвало да се смееш.

Телец

Предпочитанията на Телците са ориентирани към сериозните и комплицирани вицове.Харесват смешки за това по какъв начин бедните мамят богатите, както и анекдоти за икономии.

Близнаци

С тях не се шегувай, тъй като имат изострен език. Обичат да остроумничат във връзка и без мотив. Допадат им вицове за пътувания и коли, изобщо за всичко, което се движи. Ако вицът е тъп, другите ще се смеят, само че те – не. Един от обичаните им афоризми е: „ Всички дами са ангели, само че когато им счупят крилата, летят на метли. “

Рак

Развличат ги анекдоти с добър край, с цел да не се разстройват. Може да се разплачат от смях и да заразят близките.

Лъв

Несъмнено любимци при тази зодия са вицовете за лъвове, за Анка картечарката.Предпочитат простите и разбираеми смешки от рода на: „ В нашето Трудово-кооперативно земеделско стопанство има единствено две яйца и те са у ръководителя “.

Дева

Обичат да се майтапят. Те знаят, че устата служи основно, с цел да се усмихваш, а откровеният смях усъвършенства здравето. Хуморът им е простодушен и тук-там дори комичен. Разказват вицове с непотребни детайлности, до момента в който отегчените слушатели не ги довършат сами.

Везни

Предлагайте им мек учтив комизъм като британския. Трябва да е обикновено къде да се смееш, къде да направиш пауза и къде единствено да хихикаш.

Скорпион

Обичат черния комизъм, от който лъха оптимизъм. Например: „ Няма толкоз неприятна обстановка, която да не може да стане още по-лоша “. Любимите им персонажи от вицовете са злите тъщи, чудовищата и привиденията.

Стрелец

Шегите им са оптимистични. Бавно загряват, само че дълго и шумно се смеят. Обичат анекдоти с интернационално наличие.

Козирог

Вицовете им са брадати, хуморът – пореден, изсъхнал и закостенял. Уважават анекдоти за чукчи и тъжните смехории за смисъла на живота.

Водолей

Предпочитат вицовете с баснословен сюжет – за летящи килимчета и вълшебни покривки. Приветстват хумора в жанр фентъзи, където положителното побеждава злото и дружбата спечелва.

Риби

Обожават шегите за Щирлиц и какъв брой е мъчно да бъде изобличен. Хуморът им е нееднозначен, лицемерен и неразбираем. Привличат ги анекдоти със мистерия, само че без развръзка, като: „ Летят два крокодила: единият оранжев, а другият- на запад “. /beu.bg
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР