Кои зодии мечтаят за рая? Мнозина съвсем образно разбират ада

...
Кои зодии мечтаят за рая? Мнозина съвсем образно разбират ада
Коментари Харесай

6 грешни зодии, които могат само да мечтаят за рая

Кои зодии мечтаят за парадайса? Мнозина напълно нагледно схващат пъкъла като мисловно разбиране, което е място, приготвено за всички грешници след гибелта. Гарантира постоянно страдалчество, скитничество и отмъщение за всички грехове, осъществени през живота.

Астрологията пък дефинира 6 зодии, които по своята същина дават отговор най-много на посочените условия и се смятат за основните грешници.

Ето кои зодии могат единствено да мечтаят за парадайса

 

Дева

 Късметче за вашата зодия Дева

В Рая несъмнено не питат за вас заради обстоятелството, че сте необикновено безапелационни, подли и безумно сериозни към другите. Според вас право на неточност (за другите) просто не съществува. В същото време въобще не разбирате за какво никой не приема на съществено вашите мнения и препоръки.

Телец

 Късметче за вашата зодия Телец

Вие сте царете на пренебрежението и подигравките. Освен това, в случай че нещо не се получи за вас, вие не се колебаете да отмъстите на другите и въобще не се ограничавате в методите по пътя към, както ви се коства, възобновяване на справедливостта.

 

Везни

 Късметче за вашата зодия Везни

Вие сте непоправими лъжци, които ще лъжат другите цялостен живот и най-после ще се озоват тъкмо там, където им е мястото. В същото време въобще не се притеснявате освен да мамите най-скъпите си хора, само че и намерено да застрашавате сантименталните си връзки.

Дори желанието си за баланс би трябвало да маскираш като нуждата да поддържаш непрекъсната естетика сред положителното и злото, само че давайки своя осезателен принос към последното.

Близнаци

 Късметче за вашата зодия Близнаци

Вие сте много груби и безчувствени, само че непрекъснато го прикривате под маската на невинността. Лесно се отвръщате от тези, които са ви скъпи, знаейки доста добре, че никоя връзка не е безконечна. Нямате равни в отхвърли или неизпълнението на отговорностите си, да не приказваме за присъщия ви нарцисизъм и присъщата еснафщина.

 

Овен

 Късметче за вашата зодия Овен

Можете да бъдете изцяло сигурни, че раят не грее за вас. Вие обаче освен не се разстройвате от този факт, само че и се гордеете с това. Като се има поради вашият непокорен темперамент, просто не би могло да бъде иначе. Не вършиме услуги на никого и в никакъв случай не сте съгласни на взаимни отстъпки, без да осъзнавате, че в процеса на реализиране на задачите си можете да нараните някого.

Скорпион

 Късметче за вашата зодия Скорпион

Със сигурност отивате в пъкъла, тъй като вие сте единственият представител на Зодиака, който може да претендира за мястото на Дявола и е в положение да носи това задължение. Никога не простите на никого и постоянно го карате да дава отговор за думите си. По отношение на мъченията нямате равни и даже най-скъпите ви хора постоянно попадат под обстрела на хапливия ви език.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР