Кои ученици ще се върнат в класните стаи от 4

...
Кои ученици ще се върнат в класните стаи от 4
Коментари Харесай

Другата седмица решават окончателно кои ученици се връщат в класните стаи през февруари

Кои възпитаници ще се върнат в класните стаи от 4 февруари - това разискаха на работна среща министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов и министърът на образованието Красимир Вълчев .
След срещата основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев съобщи, че образователните занятия няма да стартират за всички класове внезапно. Ще се стартира евентуално с 12-и, 7-и и 8-и клас, което ще стане от 4 февруари. Окончателно решение ще се вземе идната седмица с ангажимента, че нещата може да се върнат въз основата на развиване на епидемиологичната обстановка, съобщи доцент Кунчев.
Зам.-министърът на образованието Таня Михайлова съобщи, че всички са се обединили към това, че учениците е най-добре да бъдат в класната стая, само че при вероятните условия - най-много би трябвало да се следи заболеваемостта.
Тя сподели още, че все още има единодушие, че част от класовете ще се върнат. Връщайки се обаче ще се мине на вид периодично повтаряне.
" Фокусирани сме да следим излизането на британския вид на вируса отвън Англия и по тази причина сме доста деликатни, само че на база на данните, които имаме, мислим, че това е допустимо ", сподели още здравният контрольор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР