Кои ще са потенциалните им партньори, ако влязат в 50-ото

...
Кои ще са потенциалните им партньори, ако влязат в 50-ото
Коментари Харесай

Ген. Стефан Янев предупреди за два сценария на конфликта в Украйна - световна война или преговори и деескалация: "Български възход" ще работи за мир! Ще кажем "не" на Европа за Зелената сделка

Кои ще са евентуалните им сътрудници, в случай че влязат в 50-ото Народно заседание?

Каква е позицията на " Български напредък " за войната в Украйна?

Кауза България и значима, тъй като би трябвало да сме равнопоставен сътрудник, а не непрестанно да споделяме да, сподели Визиева. Европейският хайлайф промени тематиките на Европа и жителите останаха настрана. Бих споделила не на Зелената договорка, тъй като тя прави стопанската система неконкурентна, включително и за България. Това убива Европа. Казвам това от позицията на насъбрания опит и ми стиска.

Трябва да няма червени линии, тъй като политиката е разговор и единодушие, търсене на доверието на хората, с цел да има благоприятни условия за развиване - опазване на здравето и обучение. Този диалог го започнахме още с наличието си в 48-ото Народно заседание. Това е маратонско тичане. Вече множеството политици приказват за разговор, за построяването на обединения. От Български напредък сме поредни и се стремим към това. В нашата листа има специалисти с кураж и упоритости, сподели Янев.

Имаме достолепие и правила. Не съм склонен, когато ни дефинират като дребни, ние би трябвало да работим за нашите огромни фантазии, тъй като сме страна с хилядолетна история и не би трябвало да сме послушковци.

Има два аспекта към отношението ни към света - има българи, които ни популяризират с триумфите си, само че има и други българи, които са принуждавани да излизат, с цел да могат да нахранят децата си. Трябва да работим и за съумелите, само че и да сътворяваме среда за хората, които да се връщат в България.

Нормално е хората да се опасяват от войната. Тя продължава юридически да е специфична военна интервенция. Нито съветският, нито украинският парламент са оповестили война. Тя обаче може да се разрасне до международна война. Другият сюжет е договаряния и деескалация. Нашият интерес е мирът. Български напредък е партия на мира. Работим за това България да не работи за ескалацията в НАТО. Европа и България през стопанските системи си би трябвало да могат да работят с Русия, безапелационен е Янев.

Европейски Съюз е съюз на мира и икономическото развиване, по този начин е основан. В последните години този модел се промени, върви се към провоенни бюджети, това не води към развиване. Санкциите не дават резултат и не водят към икономическо развиване. В самияЕС има монго и разнообразни гласове, новият парламент на Европа ще е друг, сподели Визиева. Тя е за индустриализация, въпреки и дребни като химическата, преработвателната, промишленост в земеделието. Само с услуги няма по какъв начин да има висок Брутен артикул. 

Нужна е дълготрайна визия за развиване, не може да се работи на парче и да се чакат помощи, сподели Визиева, която е за развиване на дребния и междинен бизнес.

Фигурата на премиера е значима за конструирането на властта, мога да бъда отличен, тъй като получихме нелеко завещание, не работехме с Народно заседание, сподели Янев, който е претендент, който е бил министър председател дружно с Борисов, Пеков и Денков. Показахме, че с баланс и разговор може да се вземат решение рецесии, ПВУ бе квалифициран точно от нашето държавно управление, сподели Янев.

Той е безапелационен, че в никакъв случай не би назначил Кирил Петков за министър.

Видеото можете да видите!

Инфо: pik.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР