Кои са зодиите, които са най-отмъстителни? Добре е да знаете

...
Кои са зодиите, които са най-отмъстителни? Добре е да знаете
Коментари Харесай

Кои зодии са най-отмъстителни?

Кои са зодиите, които са най-отмъстителни? Добре е да знаете отговора на този въпрос преди да тръгнете да прецаквате някои представители на дадените зодиакални знаци. Те забавят, само че не не помнят и ще ви накарат да съжалявате, че сте им сторили неприятно. За някои е въпрос на чест, а други ще трансфорат в своя задача това да ви изравнят със земята. Вижте кои са най-отмъстителните зодии: 

Скорпион
Два от най-отмъстителните зодиакални знаци
Астролозите към този момент добре знаят кой от зодиакалните знаци помни редица неприятни мемоари изключително дълго време. Оказва се, че двама от представит...
Прочети повече
Скорпионите по принцип са леко студени, само че в случай че ги прецакате без да са ви предизвикали ви чакат неприятни неща. За тях е в реда на нещата в случай че ви създадат нещо неприятно да имате мотив да им го върнете. Но когато решите да ги цакате за нещо без причина и те схванат, тогава в действителност става неприятно. Скорпионите няма да реагират незабавно. Ще изплетат комплициран проект, с цел да ви прецакат когато минимум очаквате. И прекомерно евентуално е да се случи в добър интервал за вас, когато сте свалили гарда си. 

Дева

Отмъщението на Девите се показва най-много откакто се е разиграла любовна драма. Ако сте им изневерили или сте ги изоставили без причина, хората от тази зодия ще се постараят да ви го върнат тъпкано. Може да се опитат да смъкват ваши близки хора, с цел да ви нервират или пък да ви прелъстят единствено, с цел да могат да ви изоставят и те да имат последната дума. Когато приказваме за сантиментално възмездие, Девите са номер едно. 

Овен
Това са най-отмъстителните зодии
Не всеки прости лъжата. Но има зодии, които ще ви накарат горчиво да съжалявате, в случай че ги излъжете. Освен с изключителна злопаметност,...
Прочети повече
Ако нараните егото на показал на зодия Овен може да очаквате бурна реакция. Ако сте техни другари може да ви се размине по-леко, само че във всички други случаи те ще го одобряват доста персонално. Дори да не сте имали желание да бъде по този начин. Овните са много честолюбиви и ще ви отмъстят. И когато сте в най-ниската си точка, те ще са там, с цел да ви кажат, че са виновни за неприятното ви състояние. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР