Кои са те? Как изглеждат? Как се обличат, какво обичат

...
Кои са те? Как изглеждат? Как се обличат, какво обичат
Коментари Харесай

Хората, които всички знаем, но никога не сме виждали

Кои са те? Как наподобяват? Как се обличат, какво обичат да ядат  и плюват ли си в пазвата, в случай че черна котка им мине път? Безброй въпроси вълнуват съзнанието ни за битието и нрава на няколко енигматични фигури, които всички знаем, само че в никакъв случай не сме виждали. Ето дребна част от тях:

Трендафилка Немска

Известна още като „ режисьор на дублажа “ и „ Трендафил Канемски “, с името на непознатата дама от Българска национална телевизия свързваме десетки добре прекарани часове пред дребния екран. Трендафилка в действителност е единствено една частица от тима, творящ зад кадър, в който личат все юначен имена като Красимир Куцопаров (Красимирко Цупаров), Светозар Кокаланов (Светозарко Каланов) и Харалампи Аничкин (Харалам Пианичкин).

В ерата на гугъл даже дори дамата със западноевропейска фамилия обаче не остана настрана от публичния фокус. Намерихме нейно изявление, в което Трендафилка споделя, че е сюрпризирана от обстоятелството, че има цели 4300 фенове във фейсбук. Недейте да скромничите, госпожо Немска – та вие от дълго време сте легенда!

Асен от „ Асене, върни! “ 

Императивното послание на Сашо Диков към неговия някогашен чиновник от Канал 3 бе с не по-малко епохално значение от друга паметна имитация на прехода като „ Иване, кажи си “.

По време на съзнателната си работа в сиротната откъм съвременна техника кабеларка Асен се трансформира в същински владетел на фрагмента и постоянно бе наш общителен гид в трънливото поле на противоречивите моменти от мачовете.

Не една и две несъществуващи засади разкрихме с помощта на деликатното детайлизиране на Асен, не един и двама кьорави съдии „ изгоряха “ поради умелото му боравене с монтажната техника. Асене, върни… се!

Жената, която оповестява числата от тотото

С хипнотичния си глас всяка неделя и четвъртък вечер държи потни хиляди българи, искащи да теглят майната на шефа си и да заминат на припек до Хаваите.  Интересно ни е дали самата тя пуска тото и ще успее ли да резервира хладнокръвие, в случай че някой път от джуркащата сфера не излязат таман нейните цифри?

Иначе действително видяно, дамата от тотото е втората жена в света след Парис Хилтън, която може да направи един мъж милионер с произнасянето на едвам шест думи. Чудиш се кои са пък тия думи на Парис, нали? Айде, от нас да мине – „ Ще се ожениш ли за мен? “

Банкерът от „ Сделка или не “

Още един ефирен воин, на който обаче не знаем нито визията, нито  по какъв начин му звучи гласът. Защото привилегията да приказва с него има единствено Румен Луканов или някой колебаещ се участник.

В интерес на истината от самия екип на предаването държат в цялостна загадка от участниците и феновете кой тъкмо е индивидът, предлагащ промяна на кутиите или междинна сума.  Явно е писано да си умрем в неведение…

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР