Кои са снимките, на които се вижда бившия премиер Бойко

...
Кои са снимките, на които се вижда бившия премиер Бойко
Коментари Харесай

Питат Спецпрокуратурата за снимки на Борисов в Барселона - тя отговаря, че ѝ трябва преводач

Кои са фотосите, на които се вижда някогашния министър председател Бойко Борисов, свързани с “Барселонагейт”, попитаха публицисти представителя на Спецпрокуратурата Христо Кръстев по време на брифинг. Отговорът му остана повече от загадъчен:

“Очакваме формален превод от върл преводач. Не мога се ангажирам… Както ви споделих, чакаме превод от върл преводач”, разгласи той пред публицистите на въпросите за фотосите.

Във вчерашния ден министър председателят Кирил Петков разгласи, че се е срещнал с материала на испанските проверяващи органи, обвързван с “Барселонагейт”:

" Докладът, който аз видях, нямаше тъкмо упоменато лице, само че имаше фотоси на Бойко Борисов. Не го уличават непосредствено, само че го дават като част от отчета и има забъркани висшестоящи лица в тази спекулация. Снимките са поставени като евентуална съгласуваност ", добави министър председателят.

От Спецпрокуратурата оповестиха, че са получили 216 страници от прокуратурата в Испания, само че те са на испански и е нужен превод. Говорителят на обвиняването не отговори дали измежду тези 216 страници попада фотография с Бойко Борисов, само че уточни, че водачът на ГЕРБ е бил разпитан по случая, както и Борислава Йовчева и членове на фамилията ѝ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР