Кои са сигурните знаци, че дрехите не ви стават или

...
Кои са сигурните знаци, че дрехите не ви стават или
Коментари Харесай

5 знака, че дрехите ви не ви стоят добре

Кои са сигурните знаци, че облеклата не ви стават или не ви стоят добре? А по какъв начин да изберете по-подходящи? Вижте 5 знака, че облеклата ви не ви стоят добре
1. Бюстът ви излиза от сутиена
Сутиенът - може би най-важната част от дрешника на всяка жена. Защо ли? Защото е значимо да е подобаващ размер , с цел да е комфортен - въпреки всичко сте с него през целия ден. И тъй като от сутиена зависи по какъв начин ще стои и дрехата, която носите от горната страна. Според изследвания към 80% от дамите носят неверен размер .

Ето по какъв начин да познаете дали сутиенът ви пасва:
Бюстът би трябвало да не " прелива " от чашките. Връзката сред двете чашки на сутиена би трябвало да ляга компактно върху костта Сутиенът би трябвало да повдига гърдите и да ги оформя добре
За да сте сигурни,  че носите подобаващ, е добре да посещавате магазини за долни дрехи с консултанти, които да ви насочат освен към верния размер, само че и подобаващата форма на чашката.

 
2. Постоянно придърпвате надолу блузата/ пуловера
Как да разберете дали пуловерът ви стои добре? Не е толкоз просто, колкото наподобява, изключително когато oversize моделите са толкоз настоящи. Ако непрекъснато ви се постанова да придърпвате надолу, с цел да покриете колана, без моделът да е пай, значи, не ви стои добре.

Как да изберете подобаващ пуловер:

Шевът на ръкавите на пуловера би трябвало да попада върху раменната става. Материята би трябвало добре да обгръща тялото, без да е прекомерно опъната или отпусната. Обърнете внимание в региона на подмишниците - там не би трябвало да има непотребен плат.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР