Кои са полезните мазнини, както знаем организмът ни има нужда

...
Кои са полезните мазнини, както знаем организмът ни има нужда
Коментари Харесай

Край на ограниченията! Вижте кои са полезните мазнини

Кои са потребните мазнини, както знаем организмът ни има потребност от доста и разнообразни субстанции. И въпреки в последно време да е много съвременно да се отхвърлят всички мазнини и да се залита по какви ли не вариации на здравословното хранене, дано не забравяме главните съставки на положителния метаболизъм.

И не може да пропуснем Омега 3 и Омега 6 мастни киселини, те спомагат салдото и вярното развиване на тялото ни.

Тези киселини би трябвало да се одобряват умерено и да са съчетани добре с други субстанции, само че да се равностойно показани в организма.

Като цитираме и източници от изданието Жената през днешния ден, ще обобщим, че в последно време и то се има поради последните десетилетия в Европа и Съединени американски щати хората одобряват най-вече храни богати на Омега 6 и доста по-малко количество Омега 3 мастни киселини. Това основава дисбаланс и дискомфорт на организмите ни, разясняваме и ние от изданието тук.

С баланс на приема на тези две значими и съществени мастни киселини, можем да предотвратим прибързано високия риск от не малко съществени болести, които са постоянно събитие в последно време.

Установено е, че добре съхраненото, нерафинирано и студено пресовано ленено масло е потребно за контролиране на хормоналния баланс, кръвното налягане и регулация на функционалността на бъбреците и баланс на течностите, салдото и на телесната секреция и доста още.

Освен ленено масло, добре е и консумация на риба поради, както и задоволително количество плодове, зеленчуци и ядки в седмичното ни хранене.

Източник: злословия.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР