Кои са общите черти на интересните жени? Те притежават един

...
Кои са общите черти на интересните жени? Те притежават един
Коментари Харесай

Ще остана при теб завинаги, защото си интересна

Кои са общите черти на забавните дами?

Те имат един необикновен магнетизъм, който предизвика близките да желаят да бъдат покрай тях, без значение от пола им. Интересните дами не постоянно са въоръжени с пленяващи истории, които да описват, нито пък показват по този начин модерния последно време необикновен метод на живот. Те просто сграбчват вниманието с силата си, а любознанието им към живота на другите е явно.
Всъщност, всички могат да бъдат такива.

Някои от тях са изначално забавни. Други стават такива по стичане на събитията, откакто са срещнали компликации и се е наложило да постъпват ексцентрично. Забелязали ли сте, че няма забавна жена, която да не е минала през компликации?

Препятствията някак си спомагат за узряването при дамите и ги приземяват на земята. Да, единствено крепко стъпилата на земята жена е забавна. Никой не обича дамите, който с годините не престават да летят в облаците като дребни наивни момиченца, плачещи за розов еднорог.

Обожавам да бъда измежду забавни дами. Много по-градивно е да си към тях, в сравнение с към другите, непрекъснато оплакващи се и потънали в еднообразието. Интересните дами те въодушевяват да бъдеш като тях - да опитваш нови неща., да установиш какво тъкмо искаш, да си задоволително самоуверен да направиш нужните сложни стъпки, с цел да достигнеш там, където заслужаваш. А това значи да изпробваш нови неща, които в началото наподобяват страховити. Покрай тези дами се научаваш, че това е цената на щастието. То в никакъв случай не идва просто ей по този начин.

Интересните дами те научават да не криеш странностите си, поради които не се вписваш в публичните правила. Да бъдеш открит и без терзания да заявяваш кой си и какво обичаш. Помагат ти да намираш сили да следваш личния си път и да не се страхуваш да следваш концепциите, които те въодушевяват.
 Thinkstock
Точно тъй като тези дами са образец за подражателство - не се тревожат какво ще си помислят другите за тях. Няма нищо по-жалко и безинтересно от някой, който се тормози какво може да си помислят близките за него и най-много от опасения, че може да не го харесат. Такива са забавните дами - правилни на себе си, където и да са, с който и да са, каквото и да вършат. Те са просто достоверни.

Винаги оставят егото си на назад във времето и това изобщо не е инцидентно. Вие, уважаеми читатели, познавате ли егоманиак, който считате за забавен? Лично мен такива хора пъклен доста ме отблъсква с позьорщината си, с безконечната паника дали ще ги харесат и въобще по какъв начин ще наподобява в очите на другите.
 Thinkstock
Една забавна жена в никакъв случай не остава незабелязана. Тя те притегля с всяка нейна дума, всяко деяние и всеки взор. Ако мъжът има шанс до него да бъде такава персона, то цялото му тяло и душа крещят в един глас „ Ще остана при теб вечно, тъй като си интересна”. Ако пък дамата му разреши да бъде постоянно до нея, то животът му сигурно ще бъде логичен.

Така е тъй като забавната жена подсигурява на мъжа безкрайни благоприятни условия и безкрайно предпочитание за разкриване на непознатото и преоткриване на скучното му минало, преди да я срещне.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР