Кои са най-опасните дни през декември, в които трябва да

...
Кои са най-опасните дни през декември, в които трябва да
Коментари Харесай

Кои са най-опасните дни през декември, в които трябва да сме много внимателни


Кои са най-опасните дни през декември, в които би трябвало да сме доста деликатни. Най-опасните дни на декември са дните, в които има нараснала възможност да срещнете огромни проблеми и неприятности по пътя си.

В последния месец на годината ще има пет рискови дни.

Като цяло последният месец на 2023 година ще бъде спокоен, само че това не значи, че въобще няма да има и рискови дни. Маркирайте в календара си датите, изброени по-долу, с цел да сте готови за всевъзможни обрати на ориста.
4 декември – Венера минава в знака Скорпион
Първото рисково събитие е прекосяването на Венера от Везни в знака Скорпион. Самият ден ще бъде извънредно неподходящ. Астролозите имат вяра, че най-голямата опасност ще бъде за нашето благоденствие и шанс.
13 декември – началото на ретроградното придвижване на Меркурий
Ретроградният Меркурий постоянно е събитие с отрицателен темперамент, което значи единствено едно – проблеми с парите, работата и образованието. Паметта ни в този ден ще работи доста зле, както и вниманието ни. Не харчете пари на 13-ти и не разчитайте на помощта на други хора. Бъдете извънредно деликатни във всичко и не давайте празни обещания на никого. Меркурий ще бъде назадничав до 2 януари идната година в това число.
22 декември – зимно слънцестоене и съвпад на Слънцето с Меркурий
Зимното слънцестоене е най-мрачният ден в годината. Повечето хора ще имат доста малко сила или предпочитание да създадат нещо. Много е добре, в случай че този петък е почивен ден за вас. Ако не, тогава не се претоварвайте с работа и действия. Съвпадът на Слънцето и Марс ще ни направи по-импулсивни и нападателни. Бъдете по-добри към хората и не бързайте със заключенията. Това е най-опасният ден от декември.
28 декември – Меркурий и Марс в съвпад
Меркурий и Марс в съвпад един с различен постоянно носят безпорядък и опустошение. Бъдете извънредно деликатни в безусловно всичко – от работата до шофирането. В дни като 28 декември никога не би трябвало да вършиме нищо, което може да ви навреди по някакъв метод, даже индиректно.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР