Кои са най-добрите летища за периода август 2020-юли 2021 г.?

...
Кои са най-добрите летища за периода август 2020-юли 2021 г.?
Коментари Харесай

Най-добрите летища в света

Кои са най-хубавите летища за интервала август 2020-юли 2021 година? Отговор на този въпрос и тази година дава профилираният уебсайт World Airport Awards. Той е интервюирал пасажери от над 100 националности, с цел да оцени положението и обслужването на 500 летища по цялостен и да избере 100-те най-хубави измежду тях.

Респондентите е трябвало да дават отговор на въпроси по отношение на качеството на предлаганите на летища услуги – като се стартира от чекирането, трансферирането, извършването на покупки, спомагателното обслужване, равнището на сигурност и се приключи с качването на самолета, съществуване на кафе и равнище на обслужване и други.

През тази година за пръв път са включени и въпроси свързани с пандемията, провокирана от ковид. Сред тях са информация за санитарно-хигиенни условия, съществуване на режим за носене на маски, обществена отдалеченост и други.

За разлика от други години през тази в ТОП 3 не влиза нито едно европейско летище. Първото място е за летище Хамад в Доха, а на втора и трета позиция са надлежно токийското Ханеда и сингапурското Чанги. Инчхон в Сеул остава на четвърто място, а на пето още веднъж е Токио, само че този път с летище Нарита. Едва на шесто и седмо място се появяват европейски летища – Мюнхен и Цюрих. Лондонският хъб Хийтроу е на осма позиция, а на девета японското Кансай, ситуирано в залива Осака. ТОП 10 приключва с летището в Хонг Конг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР