Кои са факторите, изграждащи лидера в днешното динамично общество? Как

...
Кои са факторите, изграждащи лидера в днешното динамично общество? Как
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев представя в Пловдив визията си за лидерите на бъдещето

Кои са факторите, изграждащи водача в днешното динамично общество? Как се става водач в изискванията на глобализация, миграция и цифровизация? Как модерното обучение може да подкрепи основаването на водача? Своите отговори на тези въпроси ще даде Росен Плевнелиев по време на идните "Вечери на Американския университет в България ", които ще се проведат в цялата страна. Събитието в Пловдив ще се състои в понеделник от 19 ч. в "Рамада Пловдив Тримонциум Хотел ", зала "Проф. Арх. Йолов ". Поредицата от срещи с обществеността в градовете е под мотото "Лидерите на бъдещето ", което е и главната тематика в лекцията на Плевнелиев.
Той ще показа визията си за бъдещето на водачеството в подтекста на глобализацията, миграцията и цифровизираното общество. Стъпвайки на персоналния си професионален и лидерски път, Росен Плевнелиев ще показа основните фактори за създаване на водача в днешно време, ще очертае нужните качества и умения, съобразени със актуалната динамичност в обществото, както и какъв вид съвременно университетско обучение може да подсигури развиването им.
По време на събитието в Пловдив ще участва и Ралица Николаева, член на Настоятелството на АУБ. Тя е учител в Nazarbayev University, има докторска степен по мениджмънт с централизация "Маркетинг " от Purdue University's Krannert Graduate School of Management. Завършила е Американския университет в България през 1996 година

Срещи ще се проведат и в Плевен, Русе, Варна и Бургас. Те са ориентирани към представители на локалната власт, бизнес общности, медии и евентуални студенти на АУБ. На събитията ще участват преподаватели и студенти от университета, а в помощ на кандидат-студентите на място ще има и съветник по приема в АУБ. Той ще е разполагаем за всички въпроси по отношение на кандидатстването, живота в кампуса на университета, ивънкласни действия, успеваемост на приключилите и други обстоятелства по отношение на образованието в университета.

Наскоро някогашният държавен глава на България пое значима задача - да бъде специфичен дипломат на АУБ. Сред задачите му са промотирането на България като просветителна дестинация на международно равнище и привличането на отлични студенти и висококвалифицирани преподаватели в България.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР