Kои са 4-те секс закона, които почти всички жени признават

...
Kои са 4-те секс закона, които почти всички жени признават
Коментари Харесай

4 секс удоволствия, които жените обожават

Kои са 4-те секс закона, които съвсем всички дами признават – тези 4 неща под завивките (и освен под тях), от които нито една жена не би се лишила с лека ръка разкриват от уеб страницата Askmen.com.
Мръсни думи
Жените обичат мръсните думи в леглото. Да, даже най-порядъчните девойки. Разбира се, не приказваме за обиди или подронване на достолепието, а единствено за това, че в случай че по всяко друго време на деня всекидневно тя е " котето " или " благото ", в леглото да бъде мръсница - не е срамно.
Игри за напреднали
Игрите носят огромно наслаждение. Особено тези, палавите. Влизането в роля също. Секс фантазиите ни карат да се усещаме доста по-възбудени. Дали ще бъдете пациент и здравна сестра, служител на реда и задържан с белезници или сластна преподавателка и курсист, зависи единствено от вашето въображение.

Да не пропуснете оралната обич
Едва ли има мъж, който да не обича да му вършат френска обич. Е, същото е и при дамите. Това е наслаждение, от което дамите мъчно се лишават. Особено, в случай че мъжът умее да го прави. Затова скъпи мъже, не пропускайте. И го правете по-редовно - преди секс, след секс, а за какво не и по време...
Гърдите не са единствено за гледане
Да, женските гърди са прелестни. За мъжа – с цел да им се любува образно и да си играе с тях с ръце, а за дамата – тъй като е в действителност необикновено възприятието, което се изпитва от стимулацията на зърната. Колкото по-често се обръща внимание на женските гърди по време на секс, толкоз по-добър става сексът във усещанията на дамата, написа woman.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР