Кои са 3-те зодии, които ще се радват на късмет

...
Кои са 3-те зодии, които ще се радват на късмет
Коментари Харесай

Кои са 3-те зодии с най-много и с най-малко КЪСМЕТ този ОКТОМВРИ?

Кои са 3-те зодии, които ще се радват на шанс през октомври и кои - тези, към които звездите няма да са благосклонни? Кои са 3-те зодии с най-вече и с минимум КЪСМЕТ този ОКТОМВРИ?
Кои зодии са най-големите късметлии през октомври 2022?
Звездите са на ваша страна. Каквото и да подхванете, ви се случва с лекост. С малко твърдоглав труд и добра преценка ще постигнете повече, в сравнение с сте очаквали.

 
- Късметът и парите
Октомври е щастливият ви месец, изключително в региона на финансите . Очаквайте покачване на работното място или нова опция за развиване, която напълно скоро ще има и материално изражение.

Ако обмисляте да инвестирате, действайте, само че не се хвърляйте с главата напред в прекомерно огромни суми. Започнете с нещо малко, само че добре премислено. 

Ще се сблъскате с доста нови отговорности на работното място , само че и вкъщи. В даден миг ще усетите тежестта на всичко това, само че с поддръжка ще преодолеете всичко. Периодът е подобаващ и за от дълго време отлагана покупка.

 Добави изложение

 
Зодия Рак - Късметът и персоналните взаимоотношения
Октомври ще премине безпрепятствено за вас. След относително нескончаем под напрежение интервал, звездите най-накрая са благосклонни към вас. Постепенно ще забравите за споровете, донесли ви толкоз доста напрежение. Ще подобрите връзките си и в персонален, и в професионален проект. 

Първоначално новостите евентуално леко ще ви под напрежение, само че с поддръжка от фамилията, ще преодолеете себе си, с цел да процъфтите. 

Късметът ще е на ваша страна през октомври, що се отнася до връзките ви с близките. Ако имате остаряла омраза , която желаете да потушите, в този момент е моментът да опитате и да потърсите път към помиряване. Следвайте интуицията си, тя няма да ви подведе.

 Добави изложение

 
Зодия Дева - Късметът и кариерата
През октомври ще се чувствате по този начин, като че ли сте намерили четирилистна детелина. Кариерата ви ще се изстреля внезапно нагоре в посока, която даже не сте очаквали. Ще получите опция да преоткриете себе си и опциите си. 

За малко новата обстановка ще ви изнерви и напрегне, тъй като ще внесе обилни промени в живота ви. Запазете хладнокръвие и си повтаряйте, че сте най-голямата си опора и повярвате ли в нещо, то ще се сбъдне. 

 Добави изложение

 
Кои зодии имат минимум шанс през октомври 2022?
Понякога, колкото и да пробвате, просто не се получава. Отменени проекти, непредвидени и неприятни изненади - звездите просто не са на ваша страна. Вижте кои зодии имат минимум шанс през октомври 2022?

 
Зодия Телец - Водовъртеж от задания
Октомври ще е доста претрупан месец за вас. През цялото време ще пробвате да гоните крайни периоди, само че не постоянно ще ви се получава. Чувствате се като попаднали във въртоп, от който не можете да излезете. Трудно намирате време за фамилията и това в допълнение напряга ситуацията. 

Бъдете изключително бдителни във връзка с разноските си. Помислете от какво в действителност се нуждаете и от какво - не. В случай, че имате непогасени задължения към близки и другари - последователно започнете да връщате взетото. 

 Добави изложение

 
Зодия Скорпион - Липса на шанс на работното място
Октомври несъмнено не е вашият благополучен месец, що се отнася до кариерата. Ще се сблъскате с доста неприятности, нищо няма да се получава от първия път, ще имате доста забравени задания и неизпълнени крайни периоди. Ако желаете смяна, потърсете я в себе си. Организирайте се по-добре , променете навиците си и гледайте по-сериозно на работата.

Потърсете ентусиазъм, като преоткриете изобретателната си страна . Създавайки нещо красиво, ще намерите нов метод и към работата си. Ще забележите напредък, само че доста постепенно.

 Добави изложение

 
Зодия Лъв - Неувереност и подозрение във всичко
Сякаш сте изгубили самочувствието си и от него не е останала и диря. Колебаете се и се съмнявате в себе си на всяка крачка и във всяка задача. 

Дребни проблеми на работното място ще ви вкарат в режим " Паника " и това единствено ще утежни обстановката. На пръв взор всичко наподобява безредно, без значение от старанието ви.

Хармонията вкъщи също липсва и постоянно влизате в спор с половинката. Мрачното ви въодушевление ще се придвижи даже в връзките ви с приятелите. Единственият метод да държите негативизма най-малко за малко настрани е, к ато опитате да контролирате страстите си или най-малко да не натоварвате близките с тях. В края на месеца ще видите светлина в края на тунела и последователно животът ви още веднъж ще стартира да влиза в естествения си темп.

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР