Кои са 22-та закона, които трябва да бъдат приети, за

...
Кои са 22-та закона, които трябва да бъдат приети, за
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Рашков е олицетворение на терора, налаган от Киро и Асен

Кои са 22-та закона, които би трябвало да бъдат признати, с цел да дойдат парите по Плана за възобновяване и развиване, попита от парламентарната естрада ръководителя на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова и изиска тази информация да бъде показана обществено. „ Така ще падне маската, зад която всички се крият, че без тези закони България е изгубена. Не 22, доста повече мини е заложило държавното управление на Кирил Петков по Плана за възобновяване. Обещали са закони на кг, които не са написали. Това е безчинство над правния развой “, добави Атанасова.

Според нея България по този начин е обречена на беднотия от държавното управление на Кирил Петков. „Иначе Българска социалистическа партия ще обезврежда мините с голи ръце.“

„ Очевидно Народното събрание за поредна седмица се движи отвън дневния ред на българското общество “, съобщи Атанасова. „Тази седмица под управлението на Българска социалистическа партия се водят договаряния за държавно управление. Винаги сме уважавали Българска социалистическа партия като систематична партия, макар идейните ни разлики, в случай че те осъществят мандата, те ще носят цялостната отговорност. Не ни е безразлично накъде ще поведат страната.“

„Вторият въпрос е за Бойко Рашков като началник на КПКОНПИ незабавно. Рашков упражни гнет над гласоподавателите и извърши противозаконни арести над Бойко Борисов. Той е въплъщение на терора, налаган от Киро и Асен. Те желаят Рашков да им е бухалка и инквизитор. Ако се съгласите, ще ни обявите директна война“, разяснява тя.

„Каквото и да ви обещаят, ще ви излъгват. Извиват ви ръцете да назначите Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ, отново ще останете с пръст в устата, държавно управление отново няма да има“, сподели Десислава Атанасова.

„ГЕРБ ще издържи, ще използваме всички законови средства, с цел да спрем хаоса“, акцентира Атанасова.

„Пред вас има два избора, сътрудници от Българска социалистическа партия – или да се подчините на рекета, или да отидем на избори. Изборът е ваш“, изясни шефката на ПГ на ГЕРБ.

След това бе отнета думата на Георги Свиленски, който се опълчи на декларацията на Атанасова.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР