Кои животни носят късмет? Какви цветя да засадите, за да

...
Кои животни носят късмет? Какви цветя да засадите, за да
Коментари Харесай

Талисмани за здраве и късмет от флората и фауната

Кои животни носят шанс? Какви цветя да засадите, с цел да привлечете любовта?

Вижте кои са най-хубавите талисмани от животинското царство и растителния свят.

Слон. Това животно е знак на превъзмогването на гибелта, фън-шуй се отнася към него като към знак на триумфа. Индуисткият господ Ганеша се изобразява с глава на слон и е господ на мъдростта и благополучието, фигурки на слонове, сложени на рафтовете или до вратата, носят дългоденствие и триумф. Слонът се асоциира още с мъдрост, мощ, лоялност, разсъдък м усамотение.

Прилепите от типа косматоопашат гладко-нос в Китай са знаци на дълголетието. Амулети с изображение на тези животни носят благополучие. Смята се, че прилепът плаши нечистата мощ. Пет прилепа съставляват здраве, дългоденствие, обич, благосъстояние и добродетел.

Тигър. В китайската астрологическа система това животно е знак на триумфа. Тигърът пази от избрани напасти, включително от кражба и пожар.

Жаба. За доста нации това животно е знак на преуспяване, благоденствие, другарство и обилие. Понякога е асоциирано с плодовитост. Индианците от югозападните елементи на Щатите имат необикновен символ; жаба, която носи в устата си парче дърво. Индианците мохаве имат вяра, че точно това животно е донесло огъня на хората.

Древните римляни считат, че жабата носи шанс на дома.

Австралийските туземци имат вяра, че точно жабите носят бурите и дъждовете

Жабите могат да ускорят оздравяването на болните.

Древните египтяни и гърците асоциират жабите с ентусиазъм и плодовитoст. В Древен Египет Хекат – богинята на плодородието и раждането на деца, е обозначавана документално със знак жаба.

Смята се, че талисмани във тип на жаби притеглят същинските другари и оказват помощ да откриете трайните любовни връзки.

Птици като жерави, щъркели, орли и соколи също се отнасят към знаците на триумфа.

При някои животни от време на време се отделят избрани елементи на тялото, символизиращи шанс.

Задна заешка лапа. Зайците, като цяло, се асоциират с изобилието, а задните лапи се „ отнасят “ към фертилността. Ако тази част от животното носи със себе си мъж, той ще стане баща; в случай че това е жена, скоро тя ще забременее.

Крокодилски зъби. Африканците считат, че тази част от тялото на животното носи триумф в хазартни игри

Четирилистна детелина. Това е доста известен знак на шанс измежду европейците, евентуално обвързван с Деня на свети Патрик. Детелината с четири листенца, въпреки и рядка, въпреки всичко се среща в природата. Ако намерите най-малко една измежду милионите трилистни нейни посестрими, това е добър знак. Според легендата, когато се наложило Ева да напусне Рая, тя взела със себе си четирилистна детелина за шанс.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР