Кои е най-добрият тест за това дали работите в красив

...
Кои е най-добрият тест за това дали работите в красив
Коментари Харесай

Популярните в социалните медии централи на компании

Кои е най-хубавият тест за това дали работите в хубав офис? - Дали го отбелязвате в постовете си в Instagram?

Американското издание Inc. разгласява своя лист с тазгодишните най-готини офиси в света (World`s Coolest Offices), определени от публицистичния екип. Това е ранглиста, генерирана от консуматори и показваща най-сниманите централи на компании в Instagram. Социалната медия дава географските данни за дирекциите, които са били най-публикувани (като се употребяват постове с таг " HQ " или " headquarters " - дирекции) от чиновници, посетители и други гости.

Ето и класацията на 10-те " най-инстаграмни " офиси :

10. Etsy

Бруклин, Ню Йорк

Онлайн магазинът, който е фокусиран главно върху ръчно направени бижута, чанти, облекла, домакински фон, мебели, играчки и други, се мести в солидната си нова централа покрай бреговата линия на Бруклин през 2016 година Те работят с локални хора на изкуството за основаването на обзавеждане и фрески и оформянето на една по-устойчива офис среда като вършат комплицирана система за събиране и потребление на дъждовната вода. Ексцентричното изкуство и бохемският стайлинг са задоволително причудливи, с цел да са " почтени " за инстаграм постовете.

9. eBAy

Сан Хосе, Калифорния

Логото на EBay е забележителност в Сан Хосе и известно място за селфита. В централата на компанията има и няколко други известни места за фотоси, в това число огромна сбирка от титли в стила на PEZ кутийките (потребителите са я нарекли " стената на PEZ " ) и суши бар в кафенето.

Вижте тази обява в Instagram.
Ecommerce meet-up at the mothership. #pez #collection

Публикация, споделена от AKA: Trad'r Don (@garbsafari) на Авг 25, 2015 в 9:20 PDT

8. Uber

Сан Франциско

Uber може би е вторият по величина наемател в Сан Франциско, със седем офиса в приложимост или развой на създаване, само че голямата му централа с повърхност 268 000 квадратни метра на Market Street е едно от най-сниманите и споделяни пространства. Архитектите от Studio O+A са се постарали това да е по този начин.

7. Epic Games

Кари, Северна Каролина

Създателите на известната игра Fortnite се намират по пътя към Роли, Северна Каролина и на към 5000 км от Калифорния, където са основани множеството други американски компании за видеоигри. Основателят им Тим Суини споделя, че местоположението, което са избрали пречи на компанията да бъде повлиявана от Силициевата котловина. И въпреки всичко - офис, цялостен с герои от игрите, които са основали, и то в огромни размери, просто няма по какъв начин да не е известно за снимане място.

Вижте тази обява в Instagram.
Visiting @fortnite team today to chat @thegameawards

Публикация, споделена от Geoff Keighley (@geoffkeighley) на Авг 27, 2018 в 6:56 PDT

6. Гугъл

Маунтин Вю, Калифорния

Централа на Гугъл - Googleplex може да е на 15 години, само че това не значи, че не притегля окото. Сравнително ниските здания и площта обгръщат към два милиона квадратни метра, а оборудванията включват безвъзмездни перални пространства, два плувни басейна, няколко пясъчни волейболни стадиони и най-малко 18 кафенета.

Вижте тази обява в Instagram.
Happy place

Публикация, споделена от Frida González (@fridaandreag) на Юли 31, 2016 в 2:39 PDT

5. SpaceX

Хоторн, Калифорния

Централният офис на SpaceX е прочут с това, че е конфиденциален. Посетителите нормално се лимитират до обиколка на макета на ракета, който се намира отвън главната постройка. Няма по какъв начин да видите доста от централата извън, само че от вътрешната страна има фабрика, стая, в която се организира контрола на избраните задачи и обилие от авиационни елементи - в това число капсулата Dragon, висяща от тавана.

Вижте тази обява в Instagram.
Innovation Award - Hyperloop UPV - Space X > > > > > #hyperloop #hyperloopUPV #SpaceX #ElonMusk #Innovation #HyperloopPodCompetition #PodCompetition #future

Публикация, споделена от Federico A. Abascal (@fed.abascal) на Авг 16, 2019 в 6:48 PDT

4. Netflix

Лос Гатос, Калифорния

Двете здания на Netflix в Лос Гатос, Калифорния, са свързани с мост, който обезпечава свободното придвижване сред тях. Те са цялостни с топли цветове, доста дървени детайли, киносалон и голямо централно помещение за банкети и групови полемики. Едно от местата, най-подходящи за фотосите в Instagram, e особено направеното пространство от хитовия сериал на компанията " Stranger Things ".

Вижте тази обява в Instagram.
Great day touring Netflix.

Публикация, споделена от Bryan Chan (@t.rexarms) на Авг 23, 2019 в 4:28 PDT

3. Spotify

Стокхолм, Швеция

Покрита с мрачно синьо, зелено и лилаво, централата на Spotify e несъмнено първокласно изглеждащо място без да бъде супер съвременно. Това, което не може да се види на фотоси обаче - през целия ден се чува музика отвред.

Вижте тази обява в Instagram.
Thankful for Spotify flying me out to HQ to discuss how I can grow my fan base of 60 followers #influencer

Публикация, споделена от thonkus (@thonkus) на Авг 31, 2017 в 1:59 PDT

2. Instagram

Менло Парк, Калифорния

Instagram се мести в солидната си централа през 2016 година и предстоящо компанията е обзавела пространството с няколко кътчета, идеални за фотоси изпълнени с въодушевление. Останала част от пространствата е изпълнена със светли и наситени цветове, още веднъж в подготвеност за привличащи окото фрагменти.

Вижте тази обява в Instagram.
#instagramhq #menlopark #facebook INS HQ

Публикация, споделена от Shihui Xiang (@cherrie_sxiang) на Сеп 14, 2019 в 7:11 PDT

1. Фейсбук

Менло Парк, Калифорния

Новата централа на Фейсбук e толкоз просторна, че е по-лесно да се съпостави с квартал, в сравнение с с офис. Там може да видите дворове осеяни с чаени дървета, доста кафенета, публичен парк и огромни художествени съоръжения всяка, от които основава опция за забавна фотография за обществените медии.

Вижте тази обява в Instagram.
MPK 61: another architecture pearl added to Фейсбук HQ campus in Menlo Park, California

Публикация, споделена от Hugo Barra (@hbarra) на Юни 6, 2019 в 2:37 PDT
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР