Кого ще подкрепя БСП е работа единствено на БСП. Това

...
Кого ще подкрепя БСП е работа единствено на БСП. Това
Коментари Харесай

Нинова към Карадайъ: Кого ще подкрепим е работа единствено на БСП

Кого ще поддържа Българска социалистическа партия е работа само на Българска социалистическа партия. Това съобщи от парламентарната естрада министърът на стопанската система в оставка и водач на столетницата Корнелия Нинова.

„ Откакто съм ръководител на тази партия, съм серпантина всевъзможни опити на външни и други субекти да се бъркат в решенията на Българска социалистическа партия. Така че кого поддържаме и ще поддържаме ли в бъдеще, ще решаваме единствено ние “, обърна се тя към Мустафа Карадайъ, който по-рано съобщи, че тя и Българска социалистическа партия поддържат и стават съучастници на нарушителите на Конституцията Кирил Петков, Асен Василев и цялата ПГ на Политическа партия.

Вицепремиерът за следващ път съобщи, че България не е изнасяла оръжие за Украйна.

„ За 169-и път удостоверявам пред най-висшия конгрес на България - Народното събрание, че България не е изнесла и един патрон за Украйна”, уточни тя. И посочи, че за Украйна и за Русия не се изнасят оръжия от 2014 година

Министърът уточни, че всевъзможни противоположни изказвания би трябвало да бъдат потвърдени с документи. Тя обясни, че страната ни е изнесла оръжие и муниции за 64 страни в света.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР