Когато знаеш, че това, което правиш, ще доведе до санкции

...
Когато знаеш, че това, което правиш, ще доведе до санкции
Коментари Харесай

Каракачанов: Футболните хулигани бяха изведени мирно и тихо, работата на полицията е похвална

Когато знаеш, че това, което правиш, ще докара до наказания за тима, който подкрепяш, за какво го правиш. Това не го одобрявам, сподели пред публицисти вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов във връзка расисткия скандал на футболната подготовка България - Англия, съобщи кореспондент на Novini.bg

Полицията арестува някой, когато оказва опозиция. В момента, в който са били подканени да изоставен, са ги извели спокойно и безшумно. Силови дейности в агитката могат да провокират разбунване на цялата агитка. Полицията си е свършила работата, без да употребява мощ. Това е похвално, съобщи Каракачанов.

Попитан за какво въпросните почитатели са позволени на стадиона, откакто са остарели познайници на полицията, той уточни: "Много неща има по тематиката футболно безчинство, за които може да си зададе въпроса за какво. Защо не се огледаме дали част от агитките не се занимават и с друга активност, с изключение на да поддържат тимовете. Имаме поради разпространяване на дрога, образуване на други неща, наказуеми от закона ".

Има задоволително ограничения, които да се вземат и доста по-стегнато и твърдо да се работи. В последна сметка човек отива на стадиона да гледа спорт, а даже да реши да си изхвърля отрицателната сила – не по този метод. Не можеш да правиш неща, които знаеш, че ще допведат до наказания, съобщи виицепремиерът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР