Когато Зейнеб Маджурова си навие нещо на пръста, няма сила,

...
Когато Зейнеб Маджурова си навие нещо на пръста, няма сила,
Коментари Харесай

Зейнеб се готви да срине Гала

Когато Зейнеб Маджурова си навие нещо на пръста, няма мощ, която да я спре. Участничката в първия „ Биг брат “ за следващ път сподели, че няма никакви спънки пред упоритостите си и този път реализира една от фантазиите си – свое женско развлекателно шоу. Предаването й към този момент е реалност, а мераците на туркинята от Бургас са да бутне по рейтинг водещата Гала, написа " Уикенд ".

Макар Зизу и водещата на „ На кафе “ да се водят първи приятелки, двете не рядко са попадали в конкуренция. Разбира се, за в този момент резултатът от нея постоянно е бил в интерес на Гала. Още преди да стартира да оказва помощ като кореспондент в Нова телевизия, каквато е огромната й фантазия, Зейнеб първо минава през няколко кабеларки и води свои рубрики точно в утринните часове. Така с водещата на „ На кафе “ не рядко се постанова да се борят за една и съща публика. Едва след години, когато Зейнеб съумява да се добера с работата си в Нова телевизия, стартира да се учи на професионализъм от колежката си. След толкоз години в сянката й обаче, Зизу най-сетне събра храброст да покаже, че не е удовлетворена от това цялостен живот да бъде единствено кореспондент. Желанието й да поеме цялото шоу се изявила още повече, откакто на Гала й се наложи да отсъства от работа няколко дни. Тогава бургазлийката бе извикана да поеме повече задължения и ефирно време, с цел да запълни дупката. Заедно с другата щатна кореспондентка в предаването – Ася Енева демонстрираха, че могат да се оправят с всяка празнота в сюжета и даже им се услади опцията да са малко повече пред камерите.

„ Тогава се замислихме дали да не си направя едно предаване и да поканвам Ася като посетител. Толкова доста имаме да разкажем и да покажем “, призна си по това време Зейнеб. Само няколко месеца по-късно амбициозният й проект към този момент е в ход. Маджурова си е направила свои канал в интернет портала „ Ютуб “ и в него събира видео клипове, в които демонстрира живота си. Това, което мнозина незабавно виждат от тях обаче, е, че в жестовете, мимиките и даже стила на говорене, Зизу доста прилича Гала. „ Сякаш я копира, с цел да може да се хареса на аудиторията. Дори не е нужно да го прави преднамерено, а просто, тъй като по този начин е привикнала “, разясняват почитатели на туркинята.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР