Когато започнете връзка, всичко е мед и масло, тя е

...
Когато започнете връзка, всичко е мед и масло, тя е
Коментари Харесай

Знаци, че не е подходящата жена за теб

Когато започнете връзка, всичко е мед и масло, тя е прелестна, имате невероятни моменти и мислите, че тя е подобаващата жена за вас.

Но с течение на времето към този момент стартирате да разбирате, че това не е приказка и че тя не е толкоз готина, колкото си мислехте първоначално.

Знаете, че тя не е подобаващата жена за вас, само че вие продължавате да се придържате към нея, тъй като си мислите, че един ден тя ще промени метода си на битие и ще ви обича толкоз, колкото и вие нея.

Въпреки че го знаете, вие вярвате, че всичко ще се усъвършенства, само че може и да не е по този начин, по тази причина отворете очите си и се вслушайте в инстинктите си.

10 признака, че тя не е подобаващата жена за вас

1. НЕ ПОЗНАВАТЕ СЕМЕЙСТВОТО И.

Излизат от месеци и към момента не познавате родителите й или най-близките й другари, до момента в който тя към този момент познава всички ваши родственици.

2. НЕ ТЕ ЧАКА.

Ако и кажете, че ще закъснеете, тя не ви чака даже 5 минути. Не че ненавижда да закъснявате, само че просто не се интересува да те чака, когато може да прави нещо друго.

3. ГОВОРИ ЗА БИВШИТЕ СИ.

И още по-лошо, живеете с тях. Тя се схваща толкоз добре с някогашните си, че те към момента поддържат близки и другарски връзки.

3. ТЯ ИСКА ДА съдебна експертиза ЧУВСТВАТЕ РЕВНИВИ.

Прави неща, с цел да ви накара да не се доверявате и да се чувствате ревностни, само че най-после ви споделя, че всичко е смешка и да не се разстройвате от нищо.

5. ТЯ ИСКА ДА съдебна експертиза СЪГЛАСИТЕ С НЕЯ.

Всички понякога се нуждаем от глезотия, само че тя желае да се грижите за нея когато и да е. Най-лошото е, че тя в никакъв случай не е подготвена да направи същото за вас.
 Всяка жена би трябвало да направи тези неща, преди да навърши 30 Всяка жена би трябвало да направи тези неща, преди да навърши 30
Всеки рожден ден е извънреден. Тогава всеки си прави равносметка, проекти, слага цели и нови фантазии. Гледа обратно – към минал...

6. МРАЗИ ХОБИТАТА ТИ.

Всичко, което ви харесва, тя ненавижда и постоянно нападна това, което ви прави щастливи.

7. ВИЕ НЕ съдебна техническа експертиза НЕЙНИЯ ПРИОРИТЕТ.

Винаги има някой преди теб - приятелите и, работата и така нататък Не сте нейния главен приоритет, тъй като постоянно има някой по-голям.

Време е да разберете, че тя не е подобаващата жена за вас и че губите единствено времето и любовта си върху някой, който не си заслужава.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР