Когато всички се настанили удобно на маса в бистрото, Лора

...
Когато всички се настанили удобно на маса в бистрото, Лора
Коментари Харесай

Лоша Работа! Лора Крумова Изгуби Битката! Положението Е Много Тежко!

Когато всички се настанили комфортно на маса в бистрото, Лора извадила бебето си от количката му и го показала на другите две дами. Те се порадвали на мъничето, а след това майка му го мушнала назад в кошчето.

Мина на часа заспала, а дамите почнали да разискват обстойно и необятно най-актуалните медийни злословия. Валя Гиздарска и госпожата пред нея погълнали много храна, до момента в който си хортуваха с Крумова. Самата Лора пък хапнала единствено плодова салата, която прокарала с огромно количество минерална вода.

Водещата на „ Събуди се ” не е отслабнала по никакъв начин след раждането на второто си дете и евентуално по тази причина се въздържа да не си поръчва питателни ястия. В момента тя тежи към 90 кг и коремът й отново е подут като на бременна, написа изданието. След като срещата им завърши, Гиздарска помогнала на Лора да придвижи детската количката по стръмни стълби до НДК. После Валя и третата жена от компанията се запътили към постройката на Би Ти Ви, а колежката им от Нова отишла към паркинга, на който бе оставила сребристото си субару.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР