Когато времето да посрещнете вашето бебе-принцеса у дома наближи, едно

...
Когато времето да посрещнете вашето бебе-принцеса у дома наближи, едно
Коментари Харесай

Избор на подходящо облекло за изписване на бебе: Кратко ръководство

Когато времето да посрещнете вашето бебе-принцеса вкъщи наближи, едно от най-основните неща, които би трябвало да планирате, е престоя си в болничното заведение и вълнуващия миг на изписването ви с новороденото.

Първите няколко дни от живота на вашето мъниче са цялостни с значими мигове, които ще желаете да съхраните вечно. Един от тях е ритуалът по обличането му в определения от вас.

Но какво би трябвало да облечете на вашата новородена принцеса в деня, в който напуща болничното заведение? Стига бебето да носи пелена и да е облечено уместно за сезона, няма вярно или неверно облекло. Но защото първите му дрешки ще оставят спомен вечно у вас, а и у вашите семейство и другари, с които евентуално ще споделите фотоси, считаме, че бихте желали да изберете най-хубавото облекло за мъничето си.

Тук ви споделяме някои скъпи препоръки за това на какво да обърнете внимание при търсенето на уместно облекло за изписване на новороденото. Помислете за материята, размера, аксесоарите, комфорта, топлината, удобството при обличане и събличане и несъмнено стила.

Някои родители на момиченца вършат всичко допустимо да облекат бебето си в красива рокля или различен специфичен тоалет за случая, само че това може да се окаже същинско предизвикателство за тях, а и сериозен стрес за отрочето им. Помислете дали да не си спестите сходни отрицателни страсти, като си

подготвите авансово главните детайли от облеклото за изписване, с цел да можете да се концентрирайте върху насладата от прибирането у дома на порасналото семейство.

Независимо дали живеете близо до родилния дом или болничното заведение или ви следва дълъг път с кола, евентуално ще приберете бебето си у дома в столче за кола. Новородените би трябвало да бъдат облечени комфортно и в сходство със сезона и времето на открито.

Вашето местонахождение или време от годината, когато раждате, въздействат на избора на дрешки. Искате да сте сигурни, че на бебето ви му е задоволително топло в студените месеци или да го предпазите от прегряване при по-високи температури. Като предписание новороденото би трябвало да се облича топло, защото бебетата по-трудно контролират телесната си температура и разчитат на нас да ги обличаме уместно.

Боди с дълъг ръкав да вземем за пример е превъзходен избор за множеството новородени. Добавянето на шапка и чорапки ще ви оказват помощ да затоплите бебето си, като не забравяйте да вземете няколко разнообразни размера шапки, с цел да сте сигурни, че най-малко една ще пасне на главата му. Може вместо панталонки и чорапи да изберете цяло боди с копчета, което е елементарно за обличане, защищава дребното телце от слънце, вятър или мраз, разрешава му да се усещат удобно и улеснява промяната на пелени.

Оставете ръкавичките у дома. Може да се притеснявате, че бебето ще се одраска, само че то се нуждае от ръцете си. Тези ръце са били негови другари и разтуха в продължение на девет месеца и могат да оказват помощ за успокояването му при неговото първо пътешестване до дома.

Когато избирате бебешкото облекло за изписване, вземете поради и следните фактори:
Метеорологични условия
Обличането на бебето с няколко пласта дрешки е добър метод за адаптиране към възможни температурни промени. Предвидете спомагателна жилетка или дръжте на разположение меко и дишащо одеяло от памук или муселин за всеки случай.
Комфорт
Тъй като множеството бебета биват настанени в столче за кола незабавно щом излязат от родилния дом, комфортното облекло е от първостепенно значение за поддържане на комфорта на мъничето по време на пътуването до дома. Избягвайте тоалети с твърди бродерии, дантела или обемисти декоративни детайли. Доверете се на по-семпли и меки памучни дрешки с високо качество на материята, които няма да раздразнят сензитивната кожа на новороденото. Добра концепция е и да премахнете етикетите.

Функционалност
Стремете се към практични дрешки с копчета или ципове (избягвайте връзки), които са лесни за обличане и събличане и вършат промяната на пелените по-безпроблемна за вас. Магазините за бебешки дрехи към този момент оферират многообразие от модели, които се характеризират по едно и също време с оптималната функционалност и естетически издържана визия. И въпреки всичко едно от най-функционалните решения за облекло за новороденото при овакантяване на родилния дом си остават бебешките комплекти за изписване, които се състоят от друг брой елементи с общ дизайн. Най-богатите комплекти за изписване за момиче, които можете да откриете във верига магазини Carnival Kids, включват 10 елементи - одеяло, шапка, две бодита, ританки, жилетка, камизолка, ръкавички, забрадка и лигавник. Разбира се в случай че към този момент сте си набавили част от нужните облекла и аксесоари, можете да изберете някой от по-малките сетове.
Размер
Купуването на верния размер бебешко облекло наподобява елементарно, само че може се окаже огромно предизвикателство.

Имаме два съвета за вас. Помолете гинеколога си да ви даде размерите на вашето бебе в последните седмици преди термин и за изписването подгответе два разновидността на комплекти за новородено за всеки случай - един дребен и един малко по-голям. Ако въпреки всичко възнамерявате да вземете единствено един и не сте сигурни за подобаващия размер, заложете на размер 56, с цел да сте спокойни, че без значение дали бебето ви е малко или огромно, дрешките ще му станат.

Надяваме се, че към този момент се чувствате малко по-спокойни и уверени във връзка с избора на дрешки за вашето богатство, което е на път да се появи на бял свят. Забавлявайте се до момента в който пазарувате и се насладете на този значим миг. Скоро с бебето си ще си бъдете вкъщи и това е мотив за празнуване.

Вашето мъниче ще наподобява очарователно, без значение в какво изберете да го облечете, само че няма да сгрешите, в случай че заложите на качествено облекло - комфортно, меко, елементарно за обличане и събличане и красиво, което ще се откроява на всички фотоси, направени през този ден.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР