Когато връзката започне да се задълбочава и обичате човека до

...
Когато връзката започне да се задълбочава и обичате човека до
Коментари Харесай

Защо приятелят ви не ви предлага брак?

Когато връзката стартира да се задълбочава и обичате индивида до себе си, стартирате да се питате дали ще ви предложи брак. Защо отсрочва? Каква е повода да не подхваща тази стъпка? Дали да го питате непосредствено или напряко да му предложите вие? Всички тези и още въпроси се въртят в главата на дамите, които обичат мъжете до себе си, имат връзка с тях задоволително дълго, с цел да се познават добре и с цел да подхващат стъпка напред в развиването на връзките си. Ако по някаква причина не получавате предложение за брак, това може в действителност да ви влуди, да ви накара да се съмнявате в любовта на колегата си и в желанията му към вас. Какви може да са аргументите той да не ви предлага брак?

Може да не е подготвен за брак
Както доста дами имат потребност от време, с цел да се почувстват подготвени за брак, по този начин се случва и с мъжете. Не е нужно да бързате да мислите, че сътрудникът ви не ви обича или ви употребява, щом не ви предлага брак. Може просто да не е подготвен, а това може да се разбере, в случай че говорите намерено за това. Други мъже имат потребност от по-дълго прочувствено съзряване преди да се решат на тази стъпка. Преценете каква е възрастта ви и тази на колегата ви. Може повода за неналичието на предложение за брак да е прозаична, като тази.

Може да не сте онази, която търси
Разбира се, повода да не ви предлага брак може да е точно тази – не сте единствената за него, не е чак толкоз влюбен във вас или търси нещо у бъдещата си брачна половинка, което вие не притежавате. Това не ви прави по-малко скъп човек. Просто може да е писано да не сте един за различен.

Може да не има вяра в брака
Някои мъже не оферират брак не тъй като не изпитват усеща към дамите до себе си, а просто тъй като не имат вяра в институцията брак. Не считат за нужно да се обвързват пред закона, тъй като любовта е по-важна за тях. Ако вие сте на друго мнение, поговорете за това. Няма нищо срамно или неприятно да го извършите, в случай че връзките ви са задоволително близки на този стадий.

Двамата не сте говорили за това
Липсата на диалог по тази и други деликатни тематики, като брака, е проблем в една дълготрайна и моногамна връзка. Ако желаете връзките ви да са откровени е значимо да говорите за всички значими цели и цели, които имат значение за всеки един от вас поотделно, както и дружно. Така ще избистрите всичко посред ви и може би ще разберете за какво той не ви предлага. Ще разберете и дали вие самите желаете това от него. Може това да не е вашият човек.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР