Когато водещата на This Morning Алисън Хамънд сподели снимка на

...
Когато водещата на This Morning Алисън Хамънд сподели снимка на
Коментари Харесай

Звездата на This Morning Алисън Хамънд споделя снимка на бившия си съпруг - и феновете си мислят същото

Когато водещата на This Morning Алисън Хамънд показа фотография на сина си Ейдън и татко му в обществените медии, тя евентуално е предполагала, че красивият й наследник ще притегли цялото внимание.

Всъщност обаче рядкото виждане на някогашния й брачен партньор накара почитателите й да приказват и фактът, че той наподобява на Марти Пелоу от поп групата Wet Wet Wet от деветдесетте. 49-годишното национално богатство, което за първи път стана известно име през 2002 година, откакто се появи в Big Brother, което даде подтик на нейния престой в шоуто на ITV, беше омъжена за таксиметровия водач Нуредин и двамата споделят 19-годишния си наследник Ейдън.

Но остава незнайно какъв брой дълго двойката е била дружно и по кое време са се разделили. Алисън се стараеше да държи сина си надалеч от светлината на прожекторите макар възходящата си популярност до блокирането през 2020 година, когато той се появи в редица нейни изявления в обществените медии и видеоклипове в TikTok. През 2021 година Ейдън участва на първото си събитие на аления килим на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР