Когато Виктор Золотов, директор на Руската национална гвардия, информира шефа

...
Когато Виктор Золотов, директор на Руската национална гвардия, информира шефа
Коментари Харесай

Офицери от ФСБ и пияни руски войници се стрелят по време на зрелищен екшън в Херсон - трима са убити

Когато Виктор Золотов, шеф на Руската национална армия, осведоми шефа си, президента Владимир Путин, във вторник за положението на военните интервенции в Украйна, една забележка изключително се открои.  " Искам особено да подчертая, че усещаме поддръжката на популацията в освободените територии ", сподели Золотов на Путин с каменно лице.
 
В реалност Русия се бори да запази поддръжката на личните си войски, съгласно вътрешни държавни документи, получени извънредно от Yahoo News, които разказват разгулен актове на непокорство шест месеца след нашествието на Путин.
 
Документите включват отчет за случай и ликвидиране на отдела за военни следствия към Черноморския флот на по отношение на случай от 19 юни, при който трима съветски бойци бяха простреляни и убити, а други двама ранени при престрелка с офицери от Федералната работа за сигурност (FSB), правоприемник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), в бар в град Херсон, на брега на река Днепър. Това. 
 
Двама съветски военнослужещи - сержант Сергей Обухов и младши сержант Игор Судин, както и четирима офицери от съветската Федерална работа за сигурност - Игор Якубински, Сергей Привалов, както и подполковник Дмитрий Бородин и неназован офицер от съветските специфични служби (избягал след конфликта) са използвали внушително количество водка, след което са заформили зрелищен екшън в заведение във краткотрайно окупирания украински град.
 
Историята, както отбелязва Yahoo News, демонстрира неналичието на дисциплинираност и подчиненост измежду членовете на окупационния контингент.
 
В отчета се споделя, че на 17 юни Обухов и Судин и група от четирима чиновници на ФСБ " прекарват времето си в пиянство на алкохол " в кафене, намиращо се наоколо до дом № 1 на улица " Ушаков " на брега на Днепър (вероятно става дума за бул. " Ушаков " ).
 
В документа, оповестен от уеб страницата, заведението, в което е станала престрелката се назовава " Food Fuel ". От отчета не излиза наяве въз основа на чии показания е направен. Според документа двама чиновници на ФСБ към 20:00 ч. създали забележка на Обухов, че пиел алкохол във военна униформа, а също така бил в кафенето с оръжие. В отговор към този момент порядъчно почерпеният Обухов " изразил недоволството си ". Той почнал да стреля по пода с револвер, а Привалов се опитал да му отнеме оръжието.
 
Судин, който стоял зад Обухов, решил да помогне на бойния си приятел. Той разкрил огън с калашника, а офицерите от ФСБ Привалов и Якубински почнали да стрелят по сержантите. По време на престрелката Обухов, Привалов и Якубински са убити и умират на място, а Бородин и Судин са откарани в болница с разнообразни по тежест рани. Неназованият чиновник на ФСБ е избягал от мястото на случая.
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР