Когато вие ​​сте навън с приятели и искате да си

...
Когато вие ​​сте навън с приятели и искате да си
Коментари Харесай

4 неща, които трябва да имате предвид, докато си правите снимка

Когато вие ​​сте на открито с другари и желаете да си извършите фотография, с цел да уловите този миг или си вършиме селфи и откакто видите фотосите, осъзнавате, че по някакъв метод изглеждате неудобно, плътно и необичайно! Да изглеждаш съвършено на фотография не е детска игра. Трябва да знаете верните ъгли и да извършите верните пози, с цел да изглеждате добре на фотографията.

Повечето от нас познават възприятието, когато се подготвяме и се оглеждаме усърдно в огледалото и не можем да не се възхитим на хубостта си, само че когато се снимаме, някак не изглеждаме по същия метод, толкоз добре. Така че, в случай че желаете да изглеждате добре на всяка фотография, следвайте тези 4 съвета, изброени по -долу.

1.       Бъди себе си

Повечето от нас са склонни да се изнервят, когато фотоапаратът е ориентиран към нас. Така че не се стягайте и не му мислете доста и бъдете себе си, до момента в който ви снимат. Бъдете естествени и не се преструвайте, че сте някой различен, с цел да се получи хубава фотография.

2.       Продължавай да се движиш

Не стойте единствено в една позиция и продължете да се движите, с цел да получите действителни фотоси. Играйте с ръце или наклонете главата си, с цел да не изглеждате като че принудително са ви поставили пред апарата.

3.       Играйте с косата си

Повечето от нас се стараят ръцете ни да не наподобяват не на място, до момента в който ни снимат. Така че, с цел да държите ръцете си вярно и да не им позволявате да висят неестествено, играйте с косата си, с цел да получите действителни фотоси и също по този начин да изглеждате блестящо и привлекателно.

4.       Не се усмихвайте на всички фотоси

Почти всички имаме този табиет да се усмихваме незабавно щом камерата се насочи към нас. Опитайте се да изразите повече усеща и да се отървете от обичайна усмивка. Можете да нацупите или просто да отворите леко устата си, с цел да дадете мека усмивка вместо необятна такава.

Вероятно не сте се замисляли, че фотомоделите вършат необикновено доста фотоси, с цел да станат най-малко 2 хубава и естествени. Ако се стремите да се съобразите най-малко с един от изброените препоръки, сигурно ще харесате направените небрежно фотоси.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР