Когато видя, че някой е глупав, получавам алергия, това каза

...
Когато видя, че някой е глупав, получавам алергия, това каза
Коментари Харесай

Владимир Каролев бил алергичен към еколози

Когато видя, че някой е малоумен, получавам алергия, това сподели в "Денят онлайн " по Канал 3 икономистът Владимир Каролев по адрес на еколога Тома Белев. "Аз съм прочувствен, родителите ми споделят, че съм бил подобен още в детската градина ", добави Каролев, върл екскурзиант и сноубордист.

Той даже заплаши да си тръгне на мига от студиото на "Денят онлайн " след включване онлайн на Белев от следващия митинг на жълтите павета на зелени против втората кабинка в Банско.

Икономистът се подразни мощно от съмнение на еколога, че Владо Каролев в никакъв случай не е излизал на митинг против изсичането на горите. "С господин Каролев, като експерт по всичко, не желая да влизам в диспути. Питайте по кое време той е бил на митинг в отбрана на горите ", подмятна Тома Белев от тротоара пред президентството.

"Не мога да го чувам този измамник към този момент 10 минути лъже към този момент, потеглям си, в случай че продължи - доведете го тук да ви кажа защо лъже ", реагира бурно Каролев в студиото. "Ще му обясня, че освен съм бил на митинг, само че в това число съм гонен от бракониери край Банско преди 3 година с бензинови резачки. Ако се подготвите, ще видите, че в Банско няма сеч, тъй като там има собственик.

А от другата страна, в Рила, там, където ме гониха бракониери, там има сеч. Проблемът с този измамник (Тома Белев) е непрестанен, той по тази причина не влиза в студио с мене. Тези локуми за оценка на въздействието - в случай че беше забил забил и един гвоздей, в случай че беше извадил и едно позволение за строителство, щеше да знае, че за лифта, за писти има условие за Оценка на въздействието върху околната среда (Оценка за въздействието върху околната среда), изясни Каролев.

Решението на Министерски съвет от 28 декември, което от дълго време трябваше да бъде взето, то разрешава на концесионера да направи предложение за инвестиция, едвам след оценката еколозите може да реагират.

Прочетете закона. Ако отидеш там, където се изисква Оценка на въздействието върху околната среда, има си закон, в случай че получиш позволение, трябват ти документи, и в случай че този Оценка на въздействието върху околната среда е отрицателен, няма кой да си даде позволение ", разясни прочувствено Каролев.

На предлагането на другия посетител в студиото - Симеон Славчев от Софийски общински съвет, всички заинтригувани да седнат на една маса и да решат проблемите, икономистът опонира: "Нищо няма да стане и до края на този Столичен съвет, ще го кажа 100 пъти, в случай че би трябвало, до момента в който не се трансформират законите. Каквото и решение да вземете за Витоша, без проблемите на закона, нищо не може да стане.

Има единствено един метод за разрешаването на проблемите и в парк Витоша, и в парк Пирин и на всички 32 региона - да се трансформират законите за предпазените територии, както е по целия свят ", натърти Владо Каролев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР