Когато видим какво е окончателното решение на пленарната зала по

...
Когато видим какво е окончателното решение на пленарната зала по
Коментари Харесай

Минчев: Много хартия на едно място, която ще доведе до грешки, а може и до злоупотреби

" Когато забележим какво е окончателното решение на пленарната зала по въпросите за Изборния кодекс, ще преценим. Но в случай, че не се е сбъднало изискването, няма да предлагаме държавно управление на малцинството “, сподели пред бТВ Никола Минчев, народен представител от " Продължаваме Промяната " (ПП) и зам.-председател на Парламента.

„ Не е това дневният ред на обществото. Законите по ПВУ, бюджет за 2023 година – това са нещата, с които 48-омото Народно заседание би трябвало в действителност да се занимава, а не са измененията в изборното законодателство. Освен в случай че партиите, които ги прокарват не се готвят за скорошни избори “, счита депутатът.

„ МИР „ Чужбина “ не отпадна, не отпадна Общественият съвет към ЦИК, само че огромното завръщане на хартията се случи. Вече след гласуването с машина, тя ще отпечатва бюлетините, а те ще се броят ръчно. Тройна работа – гласоподаване с хартиена бюлетина, гласоподаване на машина, която отпечатва бюлетина, т.е. броят се и двете, а най-после се и сумират. Много хартия на едно място, която най-малкото ще докара до добросъвестни неточности, а може да докара и до злоупотреби “, сподели още Минчев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР