Когато видим двойка, в която възрастовата разлика е не по-малко

...
Когато видим двойка, в която възрастовата разлика е не по-малко
Коментари Харесай

Защо мъжете търсят компанията на по-млади жени

Когато забележим двойка, в която възрастовата разлика е не по-малко от 10 години в интерес на мъжете, постоянно си задаваме „ Защо той е избрал толкоз млада партньорка, а не търси нещо „ по-сериозно “? Разбира се, няма правила, които да обрисуват какъв брой би трябвало да е разликата в годините сред сътрудниците. Най-важно е те да се усещат щастливи от взаимоотношенията си. И въпреки всичко, за мъжете по-младите дами се асоциират с по-добър секс (дори и по-късно да не се окаже тъкмо така), компания, която му оказва помощ да „ избяга “ от сериозните тематики на всекидневието. Кои са другите вероятни аргументи за мъжкия интерес към по-младите дами?

Криза на междинната възраст
Една от аргументите мъж да търси компанията на по-млада жена е евентуална рецесия на междинната възраст, през която минава и желае да се опита да задържи младостта си. С по-млада партньорка той може да продължи да прави занимателни и разтоварващи неща, с които в допълнение да се почувства по-млад.

Не търси дълготрайна връзка
Понякога мъжете след 30 или 40, 50-годишна възраст търсят взаимоотношения с по-млада жена, защото тя би била по-отворена към концепцията за краткосрочна връзка. Възможно е той да няма потребност от сериозен ангажимент с всичките му отговорности.

По-младите дами са склонни да бъдат по-експериментиращи в леглото
Те рядко са изморени или ги боли глава, подготвени са да се забавляват в спалнята, а за мъжете това е примамливо, тъй като ще се забавляват в някои случаи и без да дават доста от себе си.

По-малко евентуално е да бъде следен
По-възрастният мъж нормално е одобряван като престиж от младите дами. Те знаят, че имат опора, че могат да разчитат на него за прехрана, съвет. От друга страна, в множеството случаи в такива взаимоотношения, мъжът знае по какъв начин да дефинира някои граници, с цел да не бъде командван и следен от по-младата си партньорка. С друга жена, която е на възраст, в която знае какво желае от живота, би му било по-трудно.

Повдигане на егото
По-възрастният мъж постоянно гледа на младата жена като тип „ премия “, с която може да се похвали пред света, за която биха му завидели другите мъже. Всичко това го кара да се усеща убеден, харесван, мечтан. Това са взаимоотношения, които оказват позитивно въздействие върху егото му.

Има по-малко шансове да бъде отритнат
Има значително млади дами, които избират връзката с по-възрастен мъж. Той им е друго занимателен, по-интересен, евентуално се отнася с тях и по-джентълменски, знае по какъв начин да борави с думите, с цел да ги впечатли. От друга страна, това за мъжа значи най-малък късмет да бъде отритнат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР