Когато ви предстои важно събитие и искате да се “вместите

...
Когато ви предстои важно събитие и искате да се “вместите
Коментари Харесай

С тази диета Ким Кардашиян свали 30 кг за рекордно време

Когато ви следва значимо събитие и желаете да се “вместите ” в стеснен тоалет, тогава си спомнете Ким Кардашиян, която имаше сходни проблеми, които приключиха с успех.

Тя смъкна 10 кг за къс интервал от време, с цел да влезе в рокля на Мерилин Монро за значимо събитие. Става въпрос за диетата на Аткинс, която се основава на понижен банкет на въглехидрати и нараснал банкет на протеини.

“Спазвах строга диета на Аткинс.

Строго, строго, строго. Наистина ми беше мъчно да вардя диета с първото си бебе. Този път ми беше доста по-лесно и разбрах, че всичко опира до храната ”, казва звездата.

Тя обаче не можела просто да отслабне по този метод, по тази причина решила да направи още една крачка напред.

“Искам да кажа, обичам да упражнявам и несъмнено би трябвало да тренираш, с цел да се тонизираш, само че огромна част от това идва от метода, по който се храниш. Трябваше да остана съсредоточена.

Трябваше да отстрани всички сладкиши, а аз обичам сладкиши. Тяло след бебе? Приветствам това предизвикателство. Лудост е да видиш през какво може да премине тялото ти и на какво е способно ”, – споделя още Ким.

Целта на Ким била да смъкна към 20 кг, само че освен стигнала до мечтаните килограми, само че и отслабнала повече, в сравнение с е възнамерявала, а медиите писаха, че е свалила цели 30 кг.

Ето по какъв начин наподобява спазването на диетата на Аткинс

1. Отслабването бе поетапно
Въпреки че Ким е била безмилостна и нападателна, тя не била безразсъдна, изключително откакто след бременността искала да има мляко за бебето.

“Трябваше да бъде готова за елементарно, отмерено намаляване, а не за трагично, бързо намаляване. Всеки желае да отслабне бързо, незабавно. Дадох ѝ обяснение за какво бавната и постоянна загуба на тегло е по-добра в нейната сложна обстановка ”, уточнява нейният диетолог Колет Хеймович.

2. Балансирано меню
Според проекта Ким трябвало да яде много протеини и здравословни мазнини, дружно с микс от богати на фибри въглехидрати. Един характерен ден за Ким започвал с две яйца със сирене и броколи за закуска, лека закуска от гръцко кисело мляко с боровинки и бадеми, салата с кремообразен дресинг за обяд, друга закуска с хумус и зеленчуци и вечеря с пилешки гърди, броколи и салата.

3. От време на време сладкиши
Ким хапвала сладкиши, само че изкуствената захар е огромно “Не ”, когато сте на Аткинс.

4. Помощ от готвачи
“Имаше привилегията някой да готви храната ѝ. Тя бе в положение да има този разкош ”, казва Колет. Ето образци за ястия, които Ким харесвала:

Пиле на грил върху спаначена салата с фета дресинг.
Средиземноморска салата от риба звук и зеле
Гриловано сирене

Зеленчукова чорба
Пилешки енчилади с печени тиквички
Пресни домати и пиле Моцарела

5. Тя беше доста стимулирана
“Работила съм с доста звезди, само че с нея просто се получи. Тя беше ярка и разбираща, стимулирана и всеотдайна ”, обяснява още диетологът.

6. Намалени въглехидрати
Когато се приближи до целевото си тегло, Ким мина към по-строга стратегия, която позволяваше единствено 20 грама въглехидрати дневно (това е истинската диета, която беше толкоз известна за първите дни).

7. Направете диетата начин на живот
“Това е тайната на дълготрайния триумф. Намерете метод на хранене, който е резистентен до края на живота ви, тъй че да не се постанова още веднъж да напълнявате. С това се гордея най-вече. Тя не я употребява като диета за намаляване. Тя я използва като по-умен метод на хранене – споделя диетологът./Zdrave.to

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР