Когато ви представят на свекърите ви, няма да Съмнява се,

...
Когато ви представят на свекърите ви, няма да Съмнява се,
Коментари Харесай

`Писна ми от жестоките шеги на семейството и приятелите на жена ми - тя се ядосва, защото им казах истината`

Когато ви показват на свекърите ви, няма да Съмнява се, че желаете да си пускате смешки и да бъдете допустимо най-хубавата версия на себе си.

Но на един мъж му писна фамилията на брачната половинка му да го прави жертва на техните смешки, просто тъй като не идваше от същото равнище на благосъстояние, каквото са имали. Той призна, че брачната половинка му е от „ богат генезис “, само че е минал през битки през детството, защото в никакъв случай не е познавал татко си, а когато е бил на 11, майка му е умряла.

25-годишният остарелият твърди, че фамилията на 28-годишната му жена постоянно си прави насмешки, тъй като го „ ненавиждат “. „ Наричаха ме златотърсачка, долнопробник и още няколко неразбираеми обиди за държанието ми на масата “, ядоса се той.

Влизайки във форума на Reddit „ Am I The A**hole “, той искаше да знае дали бърка, като сподели на приятелите на жена си, че в действителност печели повече пари от нея, защото му беше писнало да бъде унижаван със своите жена му зададе въпроси като от кое място го е „ взела “.

Той написа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР