Когато вчера чух за посещението на Кирил Петков в Киев,

...
Когато вчера чух за посещението на Кирил Петков в Киев,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Посещение на Кирил Петков в Киев? Помислих, че отново е лексикална бъркотия |

Когато през вчерашния ден чух за визитата на Кирил Петков в Киев, в началото си помислих, че това още веднъж е лексикална неразбория и още веднъж Кирил Петков е имал поради нещо друго.

Така ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова разяснява в предаването " Денят стартира " на Българска национална телевизия 1. По думите на Петков това ще се случи идната седмица, с цел да бъде взето решение дали да предоставим военна помощ на Украйна.

На държавното управление към този момент му е време да вземе своя еднопосочен билет, смята Атанасова.

Замислих се, че в случай че цялата държавна делегация ще пътува до Киев, по-късно може да отиде и до Скопие, по-късно може до Руанда, да мине през Кайманите, където са офшорките на компании, измежду които " Джемкорп ", с която държавното управление подписа меморандум, каза още Атанасова.

Според нея, има нулево справяне с всички рецесии и задания от страна на ръководещите.

Моряците какъв брой дни ги спасяваха? Имаме информация, че Лена Бориславова е летяла до Сочи, с цел да ги прибере, за какво не отиде Кирил Петков, с цел да ги прибере, попита тя.

По тематиката дали България би трябвало да изпрати оръжия в Украйна, тя разяснява:

" Когато ние сме взимали своите решения, сме изхождали точно от евроатлантическата ориентировка и поддръжката за Европейски Съюз от нашите гласоподаватели. Правителството за следващ път показва своята беззащитност поради несъгласията, които имат от ден първи. Те нямат едно решение, което в Народното събрание да не е провокирало земетресения. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР