Когато вашият партньор прави опити да свали килограми, съвсем логично

...
Когато вашият партньор прави опити да свали килограми, съвсем логично
Коментари Харесай

Как отслабването може да провали връзката ви

Когато вашият сътрудник прави опити да смъкна килограми, напълно разумно се появяват и проблеми. Въпреки че е хубаво, когато някой желае да живее здравословно, да смъкна килограми, да се храни вярно и да води деен живот, неизбежно ще се случи нещо, което да сътвори проблем.
Експерти са безапелационни, че процесът на намаляване може да окаже отрицателно въздействие върху връзката. Това може да звучи необичайно, само че е е реалност при огромен брой двойки.
 5 правила за намаляване, които не би трябвало да спазвате 5 правила за намаляване, които не би трябвало да спазвате
Начинът на намаляване при всеки човек се разграничава. Триковете, които са работили за един, може да не са подобаващи за други. Дори и роба...
Направено  е научно изследване, в което са взели участие 21 двойки. При тях единият от сътрудниците е свалил към 25 кг приблизително за две години. Резултатите са открили позитивно придвижване в връзките на сътрудниците. При огромна част от сътрудниците единият се е стимулирал от този, който е отслабвал и стартира да води здравословен метод на живот и хранене, в унисон с дейностите на половинката си.
Имало, обаче, и такива двойки, при които връзките фрапантно са се развалили. Ревността станал водещ фактор, а това е пагубно за връзката. При тези двойки единият от сътрудниците се е почувствал като че ли е изгубил ролята си на сътрудник за техните половинки. Други пък споделят, че получавали порицания за това, че не желаят да се се причислят към здравословния режим на другия.
Този метод на държание и реакция  от страна на отслабващия безусловно могат да провалят за нула време връзката. Нужно е на първо място да се демонстрира схващане към тези, които не счита за належащо да се подлагат на диети и да отслабват. Това е персонално решение и не би трябвало да се взима под напън.
Една връзка съставлява безусловно затворена система. Затова, когато част от тази система и статуквото претърпи смяна, е нормално  да има ответна реакция от страна на двамата или единия сътрудник. Всичко това може да докара до сериозен спор.
 Диетолог: Ако желаете да отслабнете трайно, не би трябвало да е с повече от 500 гр. на седмица Диетолог: Ако желаете да отслабнете трайно, не би трябвало да е с повече от 500 гр. на седмица
В изявление за радио " Спутник " диетологът Алена Баредо споделя по какъв начин да постигнете висококачествени резултати и за какво не трябва да отслабвате...
Негативите, които връзката може да претърпи поради упреците и язвителните  мнения, могат да се явят сериозен фактор за бъдещето в връзките. Ако казусът се пренебрегва и не се приказва за него, сътрудникът може да реши, че не го не харесва, да се усеща необичан или да мисли, че желаете да измененията визията си, с цел да блеснете в очите на някой различен. Активната връзка и подчертаването на здравословните учредения за въпросната  промяна са от голямо значение за връзката. Партньорите по тази причина са сътрудници, с цел да се подкрепят, а не да се в разнобой. Другият може да не желае да отслабва, само че това не значи, че не поддържа половинката си, която се старае да реализира своите проекти и да живее здравословно.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР