Когато в XXI век една държава нахлува в друга, нарушава

...
Когато в XXI век една държава нахлува в друга, нарушава
Коментари Харесай

НВИМ: В знак на солидарност към украинския народ няма да работим на 3 март

Когато в XXI век една страна нахлува в друга, нарушава нейния суверенитет и употребява военни средства против мирното население, е значимо по какъв начин осмисляме историята и се учим от уроците на предишното.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1320
Това се споделя в публична позиция от страна на Националния военноисторически музей, която публикуваме без редакторска интервенция: 

" Като институция, която учи и интерпретира войната, споровете и последствията от тях, ние добре знаем какъв брой скъп е мирът. Затова в символ на взаимност към украинския народ и към всички старания да бъде прекъснато безумието на войната Националния военноисторически музей и неговите филиали няма да работят на 3 март.

 

Планираното за 1 март публично разкриване на изложбата „ Достойни за независимост “ няма да се състои. Тя ще може да бъде прегледана от 4 март ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1320  Роман Абрамович се включи в търсенето на спокойно решение сред Москва и Киев Роман Абрамович се включи в търсенето на спокойно решение сред Москва и Киев  Започнаха договарянията за преустановяване на войната в Украйна Започнаха договарянията за преустановяване на войната в Украйна  Перничани подариха облекла и спално долни дрехи за потърпевши украинци Перничани подариха облекла и спално долни дрехи за потърпевши украинци
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР