Когато в офиса установили, че пачките липсват, се юрнали да

...
Когато в офиса установили, че пачките липсват, се юрнали да
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разби! Служител Във Фирма Изхвърли Цяла Торба С Пари В Боклука В София! Кешът Е Бил

Когато в офиса открили, че пачките липсват, се юрнали да ги търсят в контейнера, само че той към този момент бил изпразнен от предишния малко преди този момент боклукчийски камион. Разсеяният чиновник и сътрудниците му потърсили подпомагане от Столичния инспекторат и за тяхно благополучие бързо било открито в кой тъкмо камион на коя почистваща компания е събрал сметта.

Служители на компанията тръгнали след него и в последна сметка съумели да си съберат парите от сметището. Оказа се, че това надалеч не е единствен сходен случай. Преди време при разчистване в дома си жена е изхвърлила в контейнера за боклук пари, скрити в кутия за обувки. Столичани са пращали в кофата за отпадък и документи, злато, бижута. Някои късметлии също са успявали да си ги намерят, даже откакто към този момент били вдигнати от камиона за боклук. Не са малко и случаите, в които хора са си изтървавали ключове и документи в улични шахти. В такива обстановки се постанова да изчакат да дойдат служащи, които да отворят шахтата, с цел да могат хората да си приберат нещата. На телефона на Столичния инспекторат постоянно се получават и нелепи, даже куриозни сигнали. Един от последните е отпреди седмица, когато гражданин на „ Люлин “ алармирал, че над квартала прелетели извънземни.

Преди време пък различен жител съобщил за видяна ламя на Витоша. Не липсват в последно време и позвънявания от столичани, преместили се да живеят в някои от софийските села. Част от недоволствата им също са неуместни – да вземем за пример че в селото кукуригат петли и ги будят. Наскоро пък се обадила жена от Видин, която се оплакала, че не може да откри посочения ѝ адрес в София, на който би трябвало да отиде. Макар че това не е част от отговорностите им, инспекторите хванали да търсят адреса и открили, че посоченият бул. е със заменено име. Все отново съумели да го открият на една от старите карти на София, с които разполагат, и упътили дамата. Нямало по какъв начин да оказват помощ обаче на мъж, който им позвънил да търси подпомагане по бракоразводното си дело. На ден в инспектората се получават към 300 сигнала. Фалшивите са към 2-3 %. Най-често хората търсят подпомагане за проблеми с боклука, поправки на улиците, дупки, паднали клони.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР