Когато в края на миналата година разбрахме, че Ромео Бекъм

...
Когато в края на миналата година разбрахме, че Ромео Бекъм
Коментари Харесай

Когато Дейвид Бекъм се гордее със сина си

Когато в края на предходната година разбрахме, че Ромео Бекъм ще последва стъпките на татко си във футбола, не бяхме по никакъв начин сюрпризирани. Защото нали крушата не пада по-далеч от дървото.
 Ромео Бекъм, Дейвид Бекъм и първият професионален контракт на Ромео с Форт Лодърдейл
Ромео Бекъм влиза в професионалния футбол

Очаква се да дебютира още този уикенд

Не се изненадахме кой знае какъв брой и от обстоятелството, че единствено няколко месеца по-късно Ромео подписа първия си спонсорски контракт с Puma, който на процедура го направи милионер. 19-годишният футболист към този момент съумя и да означи първия си гол за втория отбор на Интер Маями.

И още веднъж без никаква изненада - голът пристигна от директен свободен удар. Както казахме, крушата не пада по-далеч от дървото. Малко преди края на мача с втория отбор на Орландо Сити Ромео застана зад топката и в типичния жанр на татко си трансферира стената и остави вратаря беззащитен.

Според ESPN, даже коментаторът на мача е забелязал приликата в осъществяването на татко и наследник Бекъм, тъй като е споделил, че май този гол сме го виждали и преди. Изпълнението на Ромео не убегна на Дейвид, който показа видео от гола и написа, че се усеща доста горделив. Също по този начин допуска, че предстоят още доста сходни попадения.
 Ромео Бекъм, Миа Рийгън и новината, че са се разделили
Отново самичък ли е Ромео Бекъм

Любовните терзания на сина на Дейвид и Виктория

От ESPN разбираме, че точно Дейвид Бекъм държи върха за най-вече маркирани голове от директен свободен удар във Висшата лига на Англия. Става дума за цели 18 попадения.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР