Когато в края на 2019 г. по bTV при Цветанка

...
Когато в края на 2019 г. по bTV при Цветанка
Коментари Харесай

Спас Гърневски, специално за Zonanews: Играта свърши! Харвардските авантюристи - вън!

Когато в края на 2019 година по bTV при Цветанка Ризова разгласих, че в България е налице опит за пълзящ прелом против конституционното държавно управление на премиера Борисов, тя остана няколко мига без мирис. Наложи се в серия от изявленията в други водещи медии да развия логиката си за изказванието ми. Галопиращите събития през първата половина на 2020-та, изключително с напускането на Българска социалистическа партия от парламентарните съвещания, и държанието на президента Радев, очевидно потвърдиха моята теза. Нали си спомняте, че той се срещна показно с анархистите от Българска социалистическа партия и поддържа политическото им " недоносче " наречено " Визия за България ", която натрапваха на обществото?

В същото време игнорираше с все по-арогантна рецензия безупречното осъществяване на програмата на Борисов и ГЕРБ за ръководство на страната. Точно тук бе закодиран пъкления проект за прелом против законното българско държавно управление. На наблюдаващите бе ясно, че ГЕРБ ще преизпълни своята стратегия, ще усили брутния вътрешен артикул с три пъти над този, от аленото ръководство при Българска социалистическа партия и Орешарски, ще вдигне с три пъти приходите и обществените разноски и ще води България пред прага на еврозоната. Това означаваше автоматизирано нов, четвърти мандат за ГЕРБ и Борисов, и завършек на очакванията на алената глутница за ново докопване до властта. Съпоставяйки тези условия с тайната среща по това време на някогашни комунистически топ-ченгета във вила в Тетевенския балкан, разкрита от ПИК, на която са обсъждали обстановката в страната, стигнах до извода, че единствено антидемократичен прелом би избавил кожата на столетницата. Но би избавил и президента след уличени негови сътрудници като участници в шпионския скандал в интерес на Русия.

В разгара на лятото на 2020г., пред особено подбрана паплач от политическа сган и " харвардски " авантюристи пред президенството, националният изменник Румен Радев излезе с огнен взор, вдигнат пестник и оглави преврата против законната българска власт. С това си деяние значително той потвърди, че не инцидентно е бил пробутан от съветската агентура посредством ген. Решетников през съветско подвластната Българска социалистическа партия до президентския пост. Разбира се и неубедителната кандидатура на ГЕРБ направи този сюжет вероятен. Всичко това през днешния ден е безпределно ясно на непредубедената публика…

Пучът разчиташе на стремително заличаване на ГЕРБ, на водача му, на неговите почитатели. Станахме очевидци на политически гнет със след деветосептемврийски патент, на дамгосване на съперника, на показни арести. Изцяло под диктовката на илитерата Радев бе образувано безусловно необразовано и заради това несъответстващо постоянно държавно управление под формата на политически тюрлюгювеч. За по малко от година страната бе доведена до просешка сопа, както споделя народът – с бодил да влачиш няма какво да закачиш.

В изявлението си пред Националното заседание на ГЕРБ на 13 март т.г., на което бях поканен като посетител заявих:
" Днес би трябвало да сложим началото на края на ръководещата президентска хунта. България се движи на автопилот и ни чака нов Жанвиденов апокалипсис "! Понеже се изказах първи, изобщо не подозирах, че препълнената зала в края на събранието ще одобри с бурни овации един от формалните си документи, а точно курс към предварителни избори, утвърден авансово от управителните органи на ГЕРБ. Явно бях улучил ваксата. Както всички станахме очевидци единствено два месеца по- късно, към този момент сме на броени дни от неоспорим стопански, обществен и честен потоп…

На 4 май авторитетния водач на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова прочете от трибуната на Народното събрание съкрушителна декларация против ръководещата президентска сбирщина водена от Кирил Петков. В нея съответно са посочени поредицата от нескопосани, манипулативни, корпоративни, корупционни и оплетени в безцеремонни неистини похвати на ръководещата шуро-баджанашка и разюздана президентска групировка. Напоследък виждаме, че самият селекционер на тази антинародна клика Радев скоростно и с все по-висок глас се разграничава от създанието си. Нещо повече, преди броени дни бе учреден нов, проевразийски кремълски план отпред с най-верния му сподвижник военачалник Стефан Янев.

Няма по какъв начин да забравим паметното " изобретение " на президентския длъжностен министър председател, че бюджетът за 2021г. е изхарчен още в първото тримесечие на годината??? Това значи, че в идващите 9 месеца страната и бизнеса са били в отпуск? Откъде да знае клетият военачалник, че бюджетът на страната е закон, основаващ се на салдото сред приходите и разноските на страната за една календарна година, а не за една четвърт от нея? Иначе, и той като Кирил Петков има доверена дама до себе си, която да шета из кабинета му на предстоящ постоянен министър председател по сюжета на Радев. Нима би се намерил по комфортен на Кремъл министър-председател от него до превръщането на България в президентска република по съветски пример? О, Господи, какъв грях сторихме, та ни наказа с тази болест, да ни ръководят генерали, с московски лампази?

Да, повече от ясно е, че нови предварителни парламентарни избори чукат на вратата на обрулената ни единствено за година страна. Истина е, че в случай че те се забавят, ГЕРБ ще бъде с още по-големи шансове да бъде решителен победител в тях и да сформира идващото държавно управление. Изчегъртването, изключително след скандалния арест на водача на опозицията Бойко Борисов, дефинитивно унищожи реномето на чегъртащите! В същото време президентът Мефистофел Радев, реди нов пасианс с цел да избегне неизбежният си неуспех, в който затъва като в смъртоносно тресавище с всяко свое придвижване. Освен позора от погрома, който докара на страната ни с неистовата си жадност за власт, президентът знае, че го чака праволинеен импийчмънт. Няма да му се размине подвеждането под правосъдна отговорност за националното изменничество, което извърши с организирането на антиконституционния прелом. Не са завършили още и делата против съветските шпиони. Дали и от там няма да изскочи някое кагебистко зайче?

Трябва да е имал доста съществени аргументи, с цел да погази Конституцията на страната с антинароден прелом и назначението на непознат жител за неин министър председател макар подправената му декларация за българско поданство? Русия от дълго време е впрегнала всичките си родни подлоги, с цел да преследва подлите си искания към " своята " Задунайска губерния. Като се има пред тип, че с всеки минал ден разрухата ще се развива в геометрична градация, най-полезното за България е несъмнено потвърдената способена и първа политическа мощ ГЕРБ да удари по масата. Да накара самозабравилите се политически клоуни да си подвият опашките, и с големия си престиж и капацитет, който има в страната да поеме още веднъж кормилото на властта. Нима забравихме, че две трети от общините в България, в това число и най-големите градове, се ръководят от ГЕРБ?

" Аферата " Радев освен не е завършила, а както виждаме той плете нови подли мрежи. В ход са следващите му интриги, с които още веднъж да се добере до сляпото доверие на угнетения ни народ. До края на септември цялата тази трагикомедия би трябвало да бъде свалена от политическата сцена. Такова бе и решението на Националното заседание на ГЕРБ от 13 март. По значимото обаче е, че това е единственото избавително решение за страната и народът ни. Някой, и то който може, а кой различен в случай че не ГЕРБ, би трябвало час по-скоро да приземи този летящ към неизбежна злополука аероплан, пилотиран от един подкупен пилот-президент…
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР