Когато в едно семейство, се очаква бебе един от първите

...
Когато в едно семейство, се очаква бебе един от първите
Коментари Харесай

Куче или дете? Кой е правилният избор?

Когато в едно семейство, се чака бебе един от първите въпроси е „ какво да вършим с домашния любим “.

Това е и тематиката на новия епизод от канала на Mamma Mia . Във видеото влогърката Веси споделя своя персонален опит – какво е да гледаш деца и животни на едно място.
 Под слънцето с бижутата на лято 2019! Edna предлага Под слънцето с бижутата на лято 2019!
Преди да почнете да мислите всевъзможни разновидности по какъв начин да се отървете от домашната животинка, първо се поинтересувайте дали в действителност са нужни такива ограничения. Има теории, че в случай че домашният любим е първи в къщата, за бебето ще бъде доста по-лесно да се приспособява в изискванията. Така и самото бебе ще се ваксинира против алергените, които може да развие в следствие.

 бебе куче iStock

Плюсовете на това да имате домакински любим и дете са оказват доста повече от минусите. Гледайте видеото , с цел да разберете за какво е хубаво детето ви да пораства в среда, в която се гледат и животни.
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/39253/39253496/1600-400-tema-na-meseca-08.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Тайният живот на домашните любимци Август  10 човешки храни и питиета, рискови за здравето на котките Тайният живот на домашните любимци 10 човешки храни и питиета, рискови за здравето на котките  10 метода, по които кучетата показват любовта си Тайният живот на домашните любимци 10 метода, по които кучетата показват любовта си  Карл Лагефлед е бил захласнат от котката си Тайният живот на домашните любимци Карл Лагефлед е бил захласнат от котката си Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР