Когато участвате в едно състезание, винаги трябва да се борите

...
Когато участвате в едно състезание, винаги трябва да се борите
Коментари Харесай

Асен Василев: Ако спечелим, ще настоявам отново да съм финансов министър |

Когато участвате в едно съревнование, постоянно би трябвало да се борите за първото място, 121 депутати е нашата цел. Ако спечелим властта, ще упорствам още веднъж да съм финансов министър, там съм най-полезен, заяви един от водачите на " Продължаваме промяната " (ПП) Асен Василев пред БНР. 

Той помоли всички коментиращи да се схванат дали Политическа партия е план на президента или план на кръга " Капитал ". 

" Конспиративни теории всевъзможни, аз персонално господин Прокопиев не познавам. " Продължаваме промяната "  не е президентски план, сами си вършим листите. Хората, които сортираме, са сходни на мен и Кирил значително ", разяснява Василев и разгласи, че до края на седмицата ще огласят водачите си на листи. 

Асен Василев смята, че водачи на листи би трябвало да бъдат точно хората, които е трябвало да бъдат убеждавани да влязат в политиката. 

" Точно тези, които желаят да влязат в листите, са нормално най-неподходящи. Почти всички водачи на листи ни отхвърлиха в началото. Ние трябваше да ги убедим, че в този момент е моментът да запретнем ръкави и да оправим нещата ", показа той. 

Василев счита, че политиците не би трябвало да бъдат зависими от политиката и с това да си вадят хляба. По думите му всеки би трябвало да има свое занятие и да не зависи от това дали ще бъде в изпълнителната власт или не.

" Дебелият портфейл не е изискване, а всеки да има кариера пред себе си. Един млад доктор няма пълен портфейл, само че има добра кариера пред себе си. Ако той лобира за по-добри лечебни заведения, мисля, че това е добре за всички млади лекари ", счита той. 

По мотив обиколките на новата партия из страната Асен Василев показа, че е изумен от това, което вижда " надалеч от жълтите павета ":

" Най-много ме порази колко е мачкан междинният и дребен бизнес, и какъв брой боязън към момента има. Страхуват се, че ако ги видят или се снимат с нас, някой ще пристигна, ще ги намачка и ще им пусне инспекции. Този гнет над дребния и междинен бизнес би трябвало да спре, ние започнахме да го стопираме, само че на локално равнище продължава ", безапелационен е някогашният финансов министър. 

По думите му не трябва хората да се опасяват да споделят какво мислят и да развиват бизнеса си както би трябвало. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР