Когато твърде много обичате нещо – точно то ви се

...
Когато твърде много обичате нещо – точно то ви се
Коментари Харесай

Ако сте недоволни от нещо или не го искате, ще го получавате в изобилие

 Когато прекалено много обичате нещо – тъкмо то ви се лишава

Всичко в природата се стреми към равновесие. Разликите в атмосферното налягане се изравняват от вятъра. Разликата в температурите се компенсира посредством топлообмен.

А Балансът може да бъде нарушен освен с дейности, само че и с мисли.

Това са все прояви на Закона на равновесието. Навсякъде, където се появи непотребен капацитет от някаква сила, се появяват равновесни сили за превъзмогване на несъответствието. Балансът може да бъде нарушен освен с дейности, само че и с мисли.

И освен тъй като след тях следват дейности. Както знаете, мислите генерират сила. Нарушавайки равновесието, имайки непотребен потенциал, без значение дали става дума за наказание, ненавист, завист или горделивост в себе си, фукане, това като цяло няма значение с какъв знак е – или +, (важно е какъв брой са единиците към една или друга страна), вие постоянно ще получавате удар по носа под формата на проблеми с друга степен на компликация.

Свикнали сме в живота ни да има бели и черни линии, триумфът се сменя с проваляне. Това са прояви на Закона на равновесието. В края на краищата, както шансът, по този начин и неуспехите, са нарушавания на салдото. Пълно равновесие – това е, когато нищо не се случва, само че нещо безусловно не съществува.

Или най-малко никой не е съумял да следи. В света непрестанно се срещат: ден – нощ, прилив – отлив, раждане – гибел и по този начин нататък. Дори във вакуум непрестанно се основават и унищожават обикновени частици.

Един миг! Както шансът, по този начин и неприятният шанс са разстройство на салдото, само че това нямаше да се случи, в случай че не се нарушаваше салдото.

Пълно равновесие – това е, когато нищо не се случва, който не работи – не прави неточности, мислете за отношението си към положително и неприятно.

Ако прекалено много обичате нещо или желаете – то ви се лишава. Ако сте недоволни от нещо или не го желаете, вие го получавате в обилие. Силно предпочитание или отвращение за нещо, както и всички неуравновесени усеща и реакции, които излизат отвън границите на + или -, всичко това е непотребен потенциал, който провокира дисбаланс на равновесните сили.

Трябва да се научите да не създавате непотребни капацитети, като за тази цел е належащо да снижите значимостта, би трябвало измененията отношението си към нещо съответно, а за това е нужен ваш наблюдаващ.

Когато променяте отношението си, след него се трансформират вашите мисли и страсти, трансформират се вашият свят и пейзаж към вас, и всичко се трансформира към по-добро.

econet

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР