Когато Царят беше премиер, Силвио Берлускони дойде на посещение, също

...
Когато Царят беше премиер, Силвио Берлускони дойде на посещение, също
Коментари Харесай

Как истинският Берлускони удари Царя и анти-козлодуйската пропаганда с 3 думи: Свидетелство

Когато Царят беше министър председател, Силвио Берлускони пристигна на посещаване, също като министър председател, в София. Нямаше публична опция да се направи изявление с него за български публицист, само че в никакъв случай невъзможното не ме е плашело и измислих метода да го сторя.

Вместо в Министерския съвет, взех решение да го нападам с въпроси на срещата му с италианския бизнес в България, която се организира в Интерпред. Понеже приказвам езика и имах познати, около тях се вмъкнах на закритото за български публицисти събиране.

Берлускони търпеливо изслуша словото на Симеон на съвършен дворцов италиански и му се възхищаваше, тъй като самият не би могъл да приказва по този начин. После стана, обърна се към Н.В., разкопча си двуредното сако – непокътната негова марка, сподели и си поглади шкембето, и рече:

" Ето това е министър председател на просперираща страна, а вижте се какъв сте слабоват, Ваше Величество ”.
После Кавалерът, както го назовават сънародниците му, приказва на предприемачите и в края се обърна към пътуващите с него италиански публицисти, в случай че имат нещо да го питат.

Докато мъдруваха, аз за всеобща изненада излязох от прикритие и незабавно взех думата. Зададох му няколко въпроса, измежду които основния тогава за всички българи за затварянето на 4 реактора в Козлодуй в подмяна на приемането на нашата страна в Европейския съюз, както се представяше обстановката от тогавашното държавно управление и неговия евроминистър Кунева с външния Паси.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР