Когато трябва да отидете до тоалетната, трябва да отидете -

...
Когато трябва да отидете до тоалетната, трябва да отидете -
Коментари Харесай

Притеснителна причина, поради която не трябва да държите малкото си твърде дълго в себе си - и това е гадно

Когато би трябвало да отидете до тоалетната, би трябвало да отидете - и има тревожни аргументи за какво в никакъв случай не би трябвало да го държите в себе си.

От дребни ни споделят в никакъв случай да не държим дребното си в себе си и има значима здравословна причина за какво. Въпреки че някои може да си помислят, че задържането му за известно време може да помогне на тазовото ви дъно, в никакъв случай не е добра концепция да удължавате пикочния си мехур за дълго.

Освен че е неловко, подуто е и боли, задържането на урината може предизвикват голям брой здравословни проблеми като инфекции, непросветеност и в най-лошите случаи пръсване на пикочния мехур. Лекарите предлагат да ходите до тоалетна най-малко на всеки три часа, само че за някои хора това може да не е допустимо и има някои неща, които може да желаете да знаете, преди да удължите пътуването до тоалетната.

Дълги пътувания с кола, срещи или престой на място, където би трябвало да го задържите, може да не съставляват проблем, в случай че би трябвало да го задържите в редки случаи, а съгласно Healthl...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР